βοηθητικό ποδήλατο εργοστάσιο χονδρικής

υποβοήθηση κατασκευαστή ποδηλάτων

Το Ultimate Assist Bike: Ενισχύοντας την Ποδηλατική σας Εμπειρία

Θέλετε να ανεβάσετε την ποδηλατική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο; Μην ψάχνετε πέρα από το επαναστατικό ποδήλατο υποβοήθησης – ο τέλειος σύντροφος τόσο για περιστασιακούς αναβάτες όσο και για έμπειρους ποδηλάτες. Με την τεχνολογία αιχμής και τον κομψό σχεδιασμό, το βοηθητικό ποδήλατο είναι εδώ για να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που οδηγείτε.

Αβίαστη ιππασία

Οι μέρες που αγωνίζεστε σε ανηφόρες ή μάχεστε ενάντια στους δυνατούς αντίθετους ανέμους έχουν περάσει. Το βοηθητικό ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που παρέχει επιπλέον ώθηση όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Είτε σκαρφαλώνετε σε απότομους λόφους είτε αντιμετωπίζετε δύσκολα εδάφη, το βοηθητικό ποδήλατο ενισχύει αβίαστα την ισχύ σας στο πετάλι, κάνοντας κάθε βόλτα μια απολαυστική εμπειρία.

Προσαρμόσιμα επίπεδα υποβοήθησης

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του βοηθητικού ποδηλάτου είναι τα προσαρμόσιμα επίπεδα υποβοήθησης. Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο υποβοήθησης ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας και τις συνθήκες οδήγησης. Είτε θέλετε μια ήπια ώθηση για να διατηρήσετε έναν άνετο ρυθμό είτε μια ισχυρότερη βοήθεια για να αντιμετωπίσετε πιο απαιτητικές διαδρομές, το βοηθητικό ποδήλατο σας δίνει τον έλεγχο.

Κομψή και κομψή σχεδίαση

Το βοηθητικό ποδήλατο όχι μόνο έχει εξαιρετικά καλή απόδοση, αλλά φαίνεται και υπέροχο ενώ το κάνει. Ο κομψός και κομψός σχεδιασμός του είναι ένας τέλειος συνδυασμός φόρμας και λειτουργίας. Με το ελαφρύ πλαίσιο και το εργονομικό τιμόνι, το βοηθητικό ποδήλατο προσφέρει μια άνετη και ευέλικτη εμπειρία οδήγησης. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε εξερευνάτε νέα μονοπάτια, θα κάνετε τα βλέμματα με αυτό το μοντέρνο και εντυπωσιακό ποδήλατο.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας; Το βοηθητικό ποδήλατο διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας που εξασφαλίζει ότι μπορείτε να διανύσετε την απόσταση. Με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε ώρες οδήγησης χωρίς διακοπές. Επιπλέον, η μπαταρία αφαιρείται εύκολα, επιτρέποντάς σας να την επαναφορτίζετε άνετα στο σπίτι ή εν κινήσει.

Έξυπνες λειτουργίες ασφαλείας

Η ασφάλειά σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Το βοηθητικό ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να σας προσφέρει ηρεμία κατά τη διάρκεια της βόλτας σας. Τα ενσωματωμένα φώτα LED εξασφαλίζουν ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ τα φρένα με απόκριση παρέχουν αξιόπιστη ισχύ ακινητοποίησης. Επιπλέον, οι έξυπνοι αισθητήρες του ποδηλάτου ανιχνεύουν τυχόν ξαφνικές αλλαγές στην ταχύτητα ή την κατεύθυνση, προσαρμόζοντας αυτόματα το επίπεδο υποβοήθησης για να εξασφαλίσουν μια ομαλή και ελεγχόμενη οδήγηση.

Συνδεσιμότητα και παρακολούθηση

Μείνετε συνδεδεμένοι και παρακολουθήστε την πρόοδό σας με τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας του βοηθητικού ποδηλάτου. Με τη συνοδευτική εφαρμογή για κινητά, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα στατιστικά της διαδρομής σας, συμπεριλαμβανομένων της απόστασης, της ταχύτητας και των θερμίδων που καίτε. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με άλλους αναβάτες, να συμμετάσχετε σε εικονικές κοινότητες ποδηλασίας και ακόμη και να ανταγωνιστείτε σε φιλικές προκλήσεις. Το βοηθητικό ποδήλατο φέρνει ένα νέο επίπεδο αφοσίωσης και κινήτρου στο ποδηλατικό σας ταξίδι.

Συμπέρασμα

Το βοηθητικό ποδήλατο είναι ο τέλειος συνδυασμός ισχύος, στυλ και τεχνολογίας. Είτε θέλετε να κατακτήσετε δύσκολα εδάφη είτε απλά να απολαύσετε μια χαλαρή βόλτα, αυτό το καινοτόμο ποδήλατο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ποδηλατική σας εμπειρία. Με την αβίαστη βοήθειά του, τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις και τα έξυπνα χαρακτηριστικά, το βοηθητικό ποδήλατο αλλάζει το παιχνίδι στον κόσμο της ποδηλασίας. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε τις βόλτες σας και να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες έχοντας δίπλα σας το βοηθητικό ποδήλατο.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών