top 10 ηλεκτρικά σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

κορυφαίοι 10 κατασκευαστές ηλεκτρικών σκούτερ

Τα 10 κορυφαία ηλεκτρικά σκούτερ για αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορές

Εισαγωγή

Έχετε βαρεθεί να κολλάτε στην κίνηση ή να ξοδεύετε μια περιουσία για βενζίνη; Μην ψάχνετε πέρα από τα ηλεκτρικά σκούτερ! Αυτά τα κομψά και αποτελεσματικά οχήματα φέρνουν επανάσταση στις προσωπικές μεταφορές. Είτε χρειάζεστε έναν βολικό τρόπο μετακίνησης στη δουλειά είτε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να εξερευνήσετε την πόλη σας, τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι η τέλεια λύση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τα 10 κορυφαία ηλεκτρικά σκούτερ που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

1. Rooder Group Mocha

Το Rooder Group Mocha είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο ηλεκτρικό σκούτερ που προσφέρει ομαλή και άνετη οδήγηση. Με τελική ταχύτητα 25 mph και αυτονομία 20 μιλίων, αυτό το σκούτερ είναι ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και το αναδιπλούμενο χαρακτηριστικό του το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση. Το Mocha διαθέτει επίσης φωτεινό προβολέα LED και πίσω φως για μεγαλύτερη ασφάλεια.

2. Rooder Group Rooder Cappu

Αν ψάχνετε για ένα κομψό και ευέλικτο ηλεκτρικό σκούτερ, το Rooder Group Rooder Cappu είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με τον κομψό σχεδιασμό και τον ισχυρό κινητήρα του, αυτό το σκούτερ μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 30 mph. Έχει επίσης αυτονομία 25 μιλίων, καθιστώντας το ιδανικό για μεγαλύτερες βόλτες. Το Rooder Cappu διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ κάνετε κρουαζιέρες στην πόλη.

3. Rooder Group Latte

Το Rooder Group Latte είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ υψηλής απόδοσης που είναι τέλειο για όσους αναζητούν τη συγκίνηση. Με τον ισχυρό κινητήρα και το σύστημα διπλής ανάρτησης, αυτό το σκούτερ μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε έδαφος με ευκολία. Έχει τελική ταχύτητα 35 mph και αυτονομία 30 μίλια, καθιστώντας το ένα από τα ταχύτερα και μακροβιότερα σκούτερ της αγοράς. Το Latte διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σύστημα GPS, ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ μήπως χαθείτε.

4. Rooder Mocha Rooder R809-S3

Αν ψάχνετε για μια οικονομική επιλογή, το Rooder Mocha Rooder R809-S3 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρει τελική ταχύτητα 20 mph και αυτονομία 15 μίλια. Διαθέτει ανθεκτικό και ελαφρύ πλαίσιο, που διευκολύνει τους ελιγμούς στους πολυσύχναστους δρόμους. Το Rooder R809-S3 διαθέτει επίσης ενσωματωμένη θύρα φόρτισης USB, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας εν κινήσει.

5. Rooder Cappu r809-s6

Το Rooder Cappu r809-s6 είναι ένα συμπαγές και φορητό ηλεκτρικό σκούτερ που είναι τέλειο για αστική ζωή. Με το μικρό του μέγεθος και τον ελαφρύ σχεδιασμό του, αυτό το σκούτερ είναι εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση. Έχει τελική ταχύτητα 15 mph και αυτονομία 10 μίλια, καθιστώντας το ιδανικό για σύντομες μετακινήσεις. Το r809-s6 διαθέτει επίσης ένα αναγεννητικό σύστημα πέδησης, το οποίο συμβάλλει στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

6. Rooder Latte Model F

Αν ψάχνετε για ένα σκούτερ που μπορεί να χειριστεί περιπέτειες εκτός δρόμου, το Rooder Latte Model F είναι η τέλεια επιλογή. Με τα ανθεκτικά ελαστικά και τον ισχυρό κινητήρα του, αυτό το σκούτερ μπορεί να κατακτήσει οποιοδήποτε έδαφος. Έχει τελική ταχύτητα 25 mph και αυτονομία 20 μίλια. Το Model F διαθέτει επίσης αδιάβροχο σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να το οδηγείτε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

7. Rooder CB01B Model G

Το Rooder CB01B Model G είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό σκούτερ που είναι τέλειο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Με το ρυθμιζόμενο ύψος και την ικανότητα βάρους του, αυτό το σκούτερ μπορεί να φιλοξενήσει αναβάτες όλων των μεγεθών. Έχει τελική ταχύτητα 15 mph και αυτονομία 12 μίλια. Το Model G διαθέτει επίσης ενσωματωμένη οθόνη LCD, η οποία δείχνει την ταχύτητά σας, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

8. Rooder CB02 Model H

Αν ψάχνετε για ένα σκούτερ με προηγμένα χαρακτηριστικά, το Rooder CB02 Model H είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το σκούτερ διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα GPS, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις βόλτες σας και να πλοηγείστε με ευκολία. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, το οποίο βοηθά στην αποτροπή κλοπής. Το μοντέλο H έχει τελική ταχύτητα 20 mph και αυτονομία 15 μίλια.

9. Rooder R809-S2 Model I

Το Rooder R809-S2 Model I είναι ένα κομψό και φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό σκούτερ που είναι τέλειο για τις αστικές μετακινήσεις. Με την κομψή σχεδίαση και τον αθόρυβο κινητήρα του, αυτό το σκούτερ προσφέρει ομαλή και αθόρυβη οδήγηση. Έχει τελική ταχύτητα 18 mph και αυτονομία 14 μίλια. Το Model I διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη θύρα φόρτισης USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας εν κινήσει.

10. Rooder gt01s

Το Rooder gt01s είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ υψηλών επιδόσεων που είναι τέλειο για λάτρεις της αδρεναλίνης. Με τον ισχυρό κινητήρα και τη στιβαρή κατασκευή του, αυτό το σκούτερ μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 40 mph. Έχει αυτονομία 25 μιλίων, καθιστώντας το ιδανικό για μεγάλες βόλτες. Το Model J διαθέτει επίσης ενσωματωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο παρέχει ομαλή και άνετη οδήγηση.

Συμπέρασμα

Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ένας αποτελεσματικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος μεταφοράς που κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως. Με τα κομψά σχέδια, τους ισχυρούς κινητήρες και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, αυτά τα σκούτερ προσφέρουν έναν βολικό και διασκεδαστικό τρόπο μετακίνησης. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε εξερευνάτε την πόλη σας, ένα από τα 10 κορυφαία ηλεκτρικά σκούτερ που αναφέρονται παραπάνω είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Λάβετε μέρος στην επανάσταση των ηλεκτρικών σκούτερ σήμερα!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών