ebike με πλήρη ανάρτηση εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ebike με πλήρη ανάρτηση

Βιώστε την απόλυτη άνεση και έλεγχο με ένα eBike Full Suspension

Παρουσιάζοντας το Full Suspension eBike: The Perfect Blend of Comfort and Control

Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε την ποδηλατική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο? Μην κοιτάξετε περισσότερο από το eBike με πλήρη αναστολή. Σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σχεδιασμένο για βέλτιστη απόδοση, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και ελέγχου.

Απαράμιλλη άνεση για οποιοδήποτε έδαφος

Είτε αντιμετωπίζετε δύσκολα μονοπάτια είτε ταξιδεύετε στους δρόμους της πόλης, το eBike με πλήρη ανάρτηση παρέχει απαράμιλλη άνεση. Το προηγμένο σύστημα ανάρτησης απορροφά χτυπήματα και κραδασμούς, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση. Πείτε αντίο στους πόνους των μυών και γεια σε μια πιο άνετη εμπειρία ποδηλασίας.

Βελτιωμένος έλεγχος και σταθερότητα

Με τον πλήρη σχεδιασμό της ανάρτησης, το eBike μας προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο και σταθερότητα. Η μπροστινή και η πίσω ανάρτηση συνεργάζονται για να κρατούν τα ελαστικά σας σταθερά στερεωμένα στο έδαφος, βελτιώνοντας την πρόσφυση και το χειρισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πλοηγηθείτε με σιγουριά στις γωνίες και να αντιμετωπίσετε δύσκολα εδάφη χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

Ισχυρή ηλεκτρική υποβοήθηση

Ζήστε τη συγκίνηση της αβίαστης ποδηλασίας με την ισχυρή ηλεκτρική υποβοήθηση του eBike με πλήρη ανάρτηση. Ο ενσωματωμένος κινητήρας παρέχει ώθηση όταν τον χρειάζεστε περισσότερο, κάνοντας τις ανηφόρες και τις μεγάλες αποστάσεις παιχνιδάκι. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το επίπεδο υποβοήθησης ώστε να ταιριάζει με την επιθυμητή ένταση, δίνοντάς σας απόλυτο έλεγχο της διαδρομής σας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Μην αφήνετε τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας να περιορίζει τις περιπέτειές σας. Το eBike με πλήρη ανάρτηση είναι εξοπλισμένο με μπαταρία μεγάλης διάρκειας που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περαιτέρω και να οδηγείτε για περισσότερη ώρα. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε ξεκινάτε μια επική περιπέτεια εκτός δρόμου, μπορείτε να βασιστείτε στο eBike μας για να συνεχίσετε.

Κατασκευή υψηλής ποιότητας

Σχεδιασμένο για να αντέχει στις απαιτήσεις οποιουδήποτε εδάφους, το eBike με πλήρη ανάρτηση είναι κατασκευασμένο με υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Από το ανθεκτικό πλαίσιο έως το αξιόπιστο σύστημα πέδησης, κάθε πτυχή του eBike μας είναι φτιαγμένη με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Να είστε σίγουροι ότι επενδύετε σε ένα ποδήλατο που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Κατανοούμε ότι κάθε ποδηλάτης είναι μοναδικός, γι’ αυτό και το eBike με πλήρη ανάρτηση είναι πλήρως προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε προτιμάτε μια συγκεκριμένη σέλα, τιμόνι ή σύστημα μετάδοσης κίνησης, προσφέρουμε μια σειρά επιλογών για να εξασφαλίσουμε την τέλεια εφαρμογή. Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου eBike που πληροί τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Φιλικές προς το περιβάλλον Μεταφορές

Επιλέγοντας το eBike με πλήρη ανάρτηση, δεν επενδύετε μόνο στη δική σας ποδηλατική εμπειρία αλλά και συμβάλλετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και μειωμένη εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεταφορές. Συμμετάσχετε στο κίνημα και κάντε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Συμπέρασμα

Απολαύστε την απόλυτη άνεση και έλεγχο με το eBike με πλήρη ανάρτηση. Σχεδιασμένο για αναβάτες που αναζητούν την περιπέτεια και λαχταρούν τη συγκίνηση της βόλτας, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, ανώτερη άνεση και εξαιρετικές επιδόσεις. Είτε είστε έμπειρος ποδηλάτης είτε νέος στον κόσμο της ποδηλασίας, το eBike με πλήρη ανάρτηση είναι ο τέλειος σύντροφος για τις ποδηλατικές σας περιπέτειες.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών