x7 σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής σκούτερ x7

Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο του X7 Scooter

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του X7 Scooter, όπου η καινοτομία συναντά το στυλ και τις επιδόσεις. Είτε είστε έμπειρος αναβάτης είτε μόλις ξεκινάτε, το X7 Scooter έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια συναρπαστική και αβίαστη εμπειρία οδήγησης.

Απελευθερώστε την περιπέτειά σας

Με την κομψή και μοντέρνα σχεδίασή του, το X7 Scooter είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία όπου κι αν πάτε. Το ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου όχι μόνο προσθέτει στην αισθητική του γοητεία, αλλά και εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και σταθερότητα. Το συμπαγές του μέγεθος διευκολύνει τους ελιγμούς στους πολυσύχναστους δρόμους, ενώ ο ισχυρός κινητήρας του σάς επιτρέπει να κατακτάτε εύκολα οποιοδήποτε έδαφος. Εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης διάρκειας, το X7 Scooter προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία έως και 20 μίλια με μία μόνο φόρτιση. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε εξερευνάτε νέα μέρη, μπορείτε να βασιστείτε στο X7 Scooter για να σας πάει εκεί και πίσω χωρίς καμία ανησυχία.

Αποτελεσματικότητα και άνεση

Το X7 Scooter έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεσή σας. Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τρόπων οδήγησης και να προσαρμόζετε την ταχύτητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η ενσωματωμένη οθόνη LED παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ταχύτητα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόσταση που διανύσατε, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα τον έλεγχο. Χάρη στον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του, το X7 Scooter μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί σε μικρούς χώρους, καθιστώντας το ιδανικό για όσους μένουν σε διαμερίσματα ή σε στενούς χώρους. Είτε το παίρνετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε το αποθηκεύετε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, το X7 Scooter είναι ένας ευέλικτος σύντροφος που μπορεί να πάει όπου κι αν πάτε.

Πρώτα η ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας, γι’ αυτό το X7 Scooter είναι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων εξασφαλίζει ομαλή και ελεγχόμενη ακινητοποίηση, ακόμη και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ο φωτεινός προβολέας και το πίσω φως LED όχι μόνο βελτιώνουν την ορατότητά σας, αλλά σας κάνουν πιο ορατούς στους άλλους, διασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη οδήγηση, μέρα ή νύχτα. Επιπλέον, το X7 Scooter έχει σχεδιαστεί με μια στιβαρή και σταθερή πλατφόρμα, παρέχοντάς σας μια ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και οι εργονομικές λαβές σάς επιτρέπουν να βρείτε την τέλεια θέση οδήγησης, μειώνοντας την κούραση και εξασφαλίζοντας μέγιστο έλεγχο.

Εγγραφείτε στην Κοινότητα X7

Όταν επιλέγετε το X7 Scooter, δεν αγοράζετε απλώς ένα προϊόν αλλά συμμετέχετε σε μια κοινότητα παθιασμένων αναβατών. Συνδεθείτε με άλλους ενθουσιώδεις, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και ανακαλύψτε νέα μέρη για εξερεύνηση. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία με το X7 Scooter σας. Λοιπόν, τι περιμένεις? Ζήστε τη συγκίνηση του X7 Scooter και επαναπροσδιορίστε τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Είτε αναζητάτε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να μετακινηθείτε στην πόλη είτε μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση αντί της παραδοσιακής μεταφοράς, το X7 Scooter είναι η τέλεια επιλογή. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και ξεκινήστε την επόμενη περιπέτειά σας!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών