λύκος πολεμιστής σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής σκούτερ wolf warrior

The Ultimate Wolf Warrior Scooter – Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας τυχοδιώκτη

Παρουσιάζοντας το Wolf Warrior Scooter

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη συγκίνηση των περιπέτειών εκτός δρόμου όπως ποτέ άλλοτε; Μην κοιτάξετε πέρα από το Wolf Warrior Scooter, τον απόλυτο σύντροφο για τους τοξικομανείς της αδρεναλίνης και τους λάτρεις της υπαίθρου. Με τις ισχυρές επιδόσεις, τη στιβαρή σχεδίαση και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, αυτό το σκούτερ είναι κατασκευασμένο για να κατακτά οποιοδήποτε έδαφος και να οδηγεί τις περιπέτειές σας σε νέα ύψη.

Απαράμιλλη ισχύς και απόδοση

Εξοπλισμένο με διπλούς κινητήρες 1200W, το Wolf Warrior Scooter προσφέρει εκπληκτική τελική ταχύτητα 50 mph. Είτε πλοηγείστε σε ανώμαλα μονοπάτια, σκαρφαλώνετε σε απότομους λόφους ή κάνετε κρουαζιέρες στους δρόμους της πόλης, αυτό το σκούτερ περνάει αβίαστα από κάθε εμπόδιο στο πέρασμά του. Με μέγιστη αυτονομία έως και 70 μίλια με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να εξερευνήσετε την υπέροχη ύπαιθρο χωρίς να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η μπαταρία.

Σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα

Το Wolf Warrior Scooter είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το στιβαρό πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή και αντοχή στη φθορά. Τα ελαστικά εκτός δρόμου του σκούτερ παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση και σταθερότητα, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίζετε με σιγουριά ανώμαλα εδάφη, μονοπάτια από χαλίκι και ακόμη και λασπωμένα μονοπάτια. Βροχή ή λάμψη, αυτό το σκούτερ είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στις πιο άγριες περιπέτειές σας.

Προηγμένο σύστημα ανάρτησης

Με σύστημα διπλής ανάρτησης, το Wolf Warrior Scooter προσφέρει ομαλή και άνετη οδήγηση ακόμη και σε ανώμαλες επιφάνειες. Τα αμορτισέρ με υδραυλικό ελατήριο εμπρός και πίσω απορροφούν κραδασμούς και κραδασμούς, ελαχιστοποιώντας την πρόσκρουση στο σώμα σας και εξασφαλίζοντας μια πιο απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Πείτε αντίο σε τραντάγματα και χτυπήματα και γεια σε μια πιο ομαλή, πιο ελεγχόμενη διαδρομή.

Διαισθητικά χειριστήρια και χαρακτηριστικά ασφαλείας

Με τη φιλική προς τον χρήστη σχεδιασμό του, το Wolf Warrior Scooter είναι κατάλληλο για αναβάτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Τα διαισθητικά χειριστήρια σάς επιτρέπουν να επιταχύνετε, να φρενάρετε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τρόπων οδήγησης χωρίς κόπο. Το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φώτα LED, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα και ασφάλεια κατά τις νυχτερινές βόλτες. Επιπλέον, η ενσωματωμένη κόρνα και το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης παρέχουν επιπλέον ηρεμία, επιτρέποντάς σας να πλοηγείστε στην κυκλοφορία με ευκολία.

Ευκολία και φορητότητα

Παρά τις ισχυρές επιδόσεις του, το Wolf Warrior Scooter είναι εκπληκτικά φορητό. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε εύκολα το σκούτερ, καθιστώντας το ιδανικό για λάτρεις της περιπέτειας εν κινήσει. Είτε εξερευνάτε την ερημιά είτε πηγαίνετε στη δουλειά, αυτό το σκούτερ προσφέρει την τέλεια ισορροπία άνεσης και λειτουργικότητας.

Προσαρμογή της διαδρομής σας

Εξατομικεύστε το Wolf Warrior Scooter σας με μια σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ. Από βάσεις τηλεφώνου και τσάντες αποθήκευσης μέχρι πρόσθετο φωτισμό και αναβαθμισμένα ελαστικά, μπορείτε να προσαρμόσετε το σκούτερ σας για να ταιριάζει στις μοναδικές ανάγκες και το στυλ σας. Ξεχωρίστε από το πλήθος και κάντε μια δήλωση με το δικό σας προσαρμοσμένο σκούτερ Wolf Warrior.

Εγγραφείτε στην κοινότητα Wolf Warrior

Όταν επιλέγετε το Wolf Warrior Scooter, δεν παίρνετε απλώς ένα όχημα υψηλών επιδόσεων – αλλά γίνετε μέλος μιας κοινότητας τυχοδιώκτες με ομοϊδεάτες. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, ανταλλάξτε συμβουλές και συνδεθείτε με άλλους αναβάτες Wolf Warrior από όλο τον κόσμο. Ζήστε τη συγκίνηση της οδήγησης εκτός δρόμου μαζί και δημιουργήστε ισόβιες φιλίες στην πορεία.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας τυχοδιώκτη

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αξέχαστες περιπέτειες εκτός δρόμου; Το Wolf Warrior Scooter είναι το εισιτήριό σας για ενθουσιασμό και εξερεύνηση που τροφοδοτεί την αδρεναλίνη. Με την απαράμιλλη ισχύ, την αντοχή και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, αυτό το σκούτερ έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει. Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας τυχοδιώκτη και να κατακτήσετε την άγρια φύση με το Wolf Warrior Scooter.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών