σκούτερ λύκος βασιλιάς εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής σκούτερ wolf king

Παρουσιάζοντας το Wolf King Scooter – Η απόλυτη βόλτα σας

Ζήστε τη δύναμη και το στυλ του Wolf King Scooter

Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τη βόλτα σας στο επόμενο επίπεδο; Μην ψάχνετε άλλο από το Wolf King Scooter. Με τον ισχυρό κινητήρα, την κομψή σχεδίαση και τα κορυφαία χαρακτηριστικά του, αυτό το σκούτερ είναι η απόλυτη επιλογή για όσους επιθυμούν επιδόσεις και στυλ.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας τυχοδιώκτη

Σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τυχοδιώκτη, το Wolf King Scooter είναι κατασκευασμένο για να κατακτά οποιοδήποτε έδαφος. Είτε κάνετε κρουαζιέρα στους δρόμους της πόλης είτε εξερευνάτε μονοπάτια εκτός δρόμου, αυτό το σκούτερ θα σας μεταφέρει σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει. Τα στιβαρά ελαστικά και το στιβαρό πλαίσιο του εξασφαλίζουν ομαλή και σταθερή οδήγηση, ενώ ο ισχυρός κινητήρας του σας ωθεί αβίαστα προς τα εμπρός.

Ισχυρές επιδόσεις

Το Wolf King Scooter είναι εξοπλισμένο με κινητήρα υψηλών επιδόσεων που προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα και επιτάχυνση. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αυτό το σκούτερ μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες έως και 40 μίλια την ώρα, επιτρέποντάς σας να περνάτε με φερμουάρ στην κυκλοφορία και να αφήνετε άλλους στη σκόνη. Η ισχυρή μπαταρία εξασφαλίζει μακροχρόνια οδήγηση, ώστε να απολαμβάνετε ώρες ασταμάτητας διασκέδασης.

Κομψή και κομψή σχεδίαση

Το Wolf King Scooter όχι μόνο αποδίδει σαν θηρίο, αλλά μοιάζει και με ένα. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα όπου κι αν πάτε. Με τα έντονα χρώματα και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, αυτό το σκούτερ είναι μια αληθινή δήλωση στυλ. Είτε είστε trendsetter είτε απλά θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος, το Wolf King Scooter είναι η τέλεια επιλογή.

Άνεση και άνεση

Κατανοούμε ότι μια άνετη διαδρομή είναι απαραίτητη, γι’ αυτό το Wolf King Scooter έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεσή σας. Το ευρύχωρο κατάστρωμα ποδιών παρέχει άφθονο χώρο για τα πόδια σας, ενώ το ρυθμιζόμενο τιμόνι σάς επιτρέπει να βρείτε την τέλεια θέση οδήγησης. Το συμπαγές μέγεθος του σκούτερ διευκολύνει τους ελιγμούς σε στενούς χώρους και η ελαφριά κατασκευή του εξασφαλίζει αβίαστο χειρισμό.

Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το Wolf King Scooter είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για ασφαλή οδήγηση. Το σύστημα πέδησης με απόκριση επιτρέπει γρήγορες και ακριβείς στάσεις, ενώ οι φωτεινοί προβολείς και τα πίσω φώτα LED εξασφαλίζουν ορατότητα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με το Wolf King Scooter, μπορείτε να οδηγείτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι.

Εύκολο στη συντήρηση

Πιστεύουμε ότι η κατοχή ενός σκούτερ δεν πρέπει να ταλαιπωρείται. Γι’ αυτό το Wolf King Scooter έχει σχεδιαστεί για εύκολη συντήρηση. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τα υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το σκούτερ είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Η τακτική συντήρηση είναι παιχνιδάκι και η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε.

Αποκτήστε το Wolf King Scooter σας σήμερα

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη συγκίνηση του Wolf King Scooter; Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε την απόλυτη βόλτα. Είτε είστε έμπειρος αναβάτης είτε αρχάριος, αυτό το σκούτερ είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το Wolf King Scooter και πώς μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών