σκούτερ 40 mph εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής σκούτερ 40 mph

The Ultimate 40 mph Scooter – Ζήστε τη συγκίνηση της ταχύτητας και της άνεσης

Παρουσιάζοντας το σκούτερ 40 mph – Επαναπροσδιορίζοντας την αστική κινητικότητα

Έχετε βαρεθεί να κάθεστε στην κίνηση ή να βασίζεστε στο κοινό μεταφορά για να μετακινηθείτε; Μην ψάχνετε άλλο! Το σκούτερ μας 40 mph είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στις καθημερινές σας μετακινήσεις και να σας προσφέρει μια συναρπαστική βόλτα όπως ποτέ πριν.

The Need for Speed

Φανταστείτε να περνάτε με φερμουάρ στους δρόμους της πόλης με μέγιστη ταχύτητα 40 mph, κάνοντας αβίαστα ελιγμούς στην κυκλοφορία ενώ νιώθετε τον αέρα στα μαλλιά σας. Το σκούτερ μας 40 mph έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τη συγκίνηση της ταχύτητας χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την άνεση.

Ισχυρές επιδόσεις

Εξοπλισμένο με κινητήρα υψηλής απόδοσης, το σκούτερ μας 40 mph προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση και μια ομαλή εμπειρία οδήγησης. Είτε πλοηγείστε σε πολυσύχναστους δρόμους, ανεβείτε σε λόφους ή κάνετε κρουαζιέρες σε ανοιχτούς δρόμους, αυτό το σκούτερ προσφέρει τη δύναμη που χρειάζεστε για να κατακτήσετε οποιοδήποτε έδαφος.

Αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Το σκούτερ μας με ταχύτητα 40 μίλια την ώρα δεν προσφέρει μόνο μια βόλτα με άντληση αδρεναλίνης, αλλά είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μπορείτε να συμβάλετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον απολαμβάνοντας την άνεση μιας προσωπικής λύσης μεταφοράς.

Ευκολία στα χέρια σας

Ξεχάστε να ψάχνετε για θέσεις στάθμευσης ή να αντιμετωπίζετε πολυσύχναστα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το σκούτερ μας 40 mph είναι συμπαγές, ελαφρύ και εύκολα ελιγμό, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για τους κατοίκους της πόλης. Απλώς ανεβείτε, περάστε την πόλη με φερμουάρ και φτάστε στον προορισμό σας σε χρόνο μηδέν.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το σκούτερ μας 40 mph είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως φρένα με απόκριση, ανθεκτικά ελαστικά για βελτιωμένη πρόσφυση και στιβαρό πλαίσιο για εξασφάλιση σταθερότητας. Με αυτές τις δυνατότητες στη θέση τους, μπορείτε να περιηγείστε με σιγουριά στους δρόμους, γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι.

Προσαρμόσιμο και κομψό

Εκφράστε την προσωπικότητά σας και ξεχωρίστε από το πλήθος με τη γκάμα προσαρμόσιμων επιλογών μας. Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και αξεσουάρ για να κάνετε το σκούτερ σας 40 mph μοναδικά δικό σας. Είτε προτιμάτε μια κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση είτε ένα τολμηρό και ζωντανό στυλ, έχουμε κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο.

Ζήστε το μέλλον της αστικής κινητικότητας

Με το σκούτερ μας 40 mph, μπορείτε να πείτε αντίο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και να γεια σας σε έναν συναρπαστικό και αποτελεσματικό τρόπο μετακίνησης. Είτε είστε καθημερινός μετακινούμενος, είτε εξερευνητής το Σαββατοκύριακο ή κάποιος που απλώς απολαμβάνει την ελευθερία του ανοιχτού δρόμου, αυτό το σκούτερ έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην αστική μετακίνηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το απόλυτο σκούτερ 40 mph. Γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας των λάτρεις των σκούτερ και ζήστε τη συγκίνηση της ταχύτητας και της ευκολίας σήμερα! Δήλωση αποποίησης ευθυνών: Η οδήγηση σκούτερ σε υψηλές ταχύτητες απαιτεί προσοχή και συμμόρφωση με τους νόμους οδικής κυκλοφορίας. Να φοράτε πάντα κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του κράνους, και να οδηγείτε υπεύθυνα.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών