πετάλι σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής σκούτερ πεντάλ

Εξερευνήστε τη χαρά της ιππασίας με ένα σκούτερ με πεντάλ

Παρουσιάζοντας το σκούτερ με πετάλι: Ο τέλειος σύντροφος για διασκέδαση και φυσική κατάσταση

Αναζητάτε έναν διασκεδαστικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να να κυκλοφορώ στην πόλη; Μην ψάχνετε άλλο από το σκούτερ με πεντάλ! Συνδυάζοντας την άνεση ενός σκούτερ με τα οφέλη της ποδηλασίας για την υγεία, το σκούτερ με πεντάλ είναι ο τέλειος σύντροφος τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Γιατί να επιλέξετε ένα σκούτερ με πεντάλ;

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σκούτερ που βασίζονται σε κινητήρα ή μπαταρίες, ένα σκούτερ με πεντάλ τροφοδοτείται από τη δική σας ενέργεια. Απλώς ανεβείτε, ξεκινήστε να κάνετε πετάλι και νιώστε τον αέρα στα μαλλιά σας καθώς γλιστράτε αβίαστα στους δρόμους. Όχι μόνο παρέχει μια εξαιρετική προπόνηση για τα πόδια και τον κορμό σας, αλλά βοηθά επίσης στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα πεντάλ σκούτερ μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ασφάλειά σας. Ακολουθούν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν:

  • Ανθεκτική κατασκευή: Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα σκούτερ πεντάλ μας είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης. Είτε ταξιδεύετε σε ομαλό πεζοδρόμιο είτε αντιμετωπίζετε ανώμαλο έδαφος, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το σκούτερ σας θα αντέξει.
  • Ρυθμιζόμενο ύψος: Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, γι’ αυτό και ο λόγος είναι ο λόγος που το σκούτερ σας θα αντέξει. Τα πεντάλ σκούτερ μας διαθέτουν ρυθμιζόμενο τιμόνι. Αυτό επιτρέπει στους αναβάτες όλων των υψών να βρουν την τέλεια θέση οδήγησης για μέγιστη άνεση.
  • Εύκολος ελιγμός: Με την ελαφριά σχεδίαση και την απόκριση του τιμονιού, τα πεντάλ σκούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία. Είτε πλοηγείστε σε πολυσύχναστα πεζοδρόμια είτε κάνετε απότομες στροφές, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του σκούτερ σας.
  • Σύστημα ασφαλούς πέδησης: Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό τα πεντάλ σκούτερ μας είναι εξοπλισμένα με ένα αξιόπιστο σύστημα πέδησης που σας επιτρέπει να σταματάτε γρήγορα και ομαλά όποτε χρειάζεται.
  • Συμπαγές και φορητό: Πρέπει να πάρετε το σκούτερ σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να το αποθηκεύσετε σε στενό χώρο; Κανένα πρόβλημα! Τα πεντάλ σκούτερ μας είναι αναδιπλούμενα και συμπαγή, καθιστώντας τα εύκολα στη μεταφορά και την αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Ποιος μπορεί να οδηγήσει ένα σκούτερ με πεντάλ;

Τα σκούτερ με πεντάλ είναι κατάλληλα για αναβάτες όλων των περιοχών. ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Είτε είστε παιδί που αναζητά έναν διασκεδαστικό τρόπο για να παίξει σε εξωτερικούς χώρους είτε ένας ενήλικας που θέλει να ενσωματώσει την άσκηση στην καθημερινή σας ρουτίνα, ένα σκούτερ με πεντάλ είναι μια φανταστική επιλογή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας ή ακόμα και να μετακινηθείτε στη δουλειά.

Ζήστε την Ελευθερία και τη Διασκέδαση του Πεταλοδρομίας

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια; Αποκτήστε ένα σκούτερ με πεντάλ και ζήστε την ελευθερία και τη διασκέδαση που προσφέρει. Είτε κάνετε φερμουάρ στο πάρκο, είτε κάνετε δουλειές είτε απλά απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα, ένα σκούτερ με πεντάλ θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Μην χάσετε τη χαρά της ιππασίας. Παραγγείλετε το σκούτερ σας με πεντάλ σήμερα και γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας των λάτρεις του πετάλι!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών