ποδήλατο παντός εδάφους εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ποδηλάτων παντός εδάφους

Εξερευνήστε τη μεγάλη ύπαιθρο με ένα ποδήλατο παντός εδάφους

Απελευθερώστε το περιπετειώδες πνεύμα σας με ένα ποδήλατο παντός εδάφους

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την ποδηλατική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο; Μην ψάχνετε πέρα από το κορυφαίο μας ποδήλατο παντός εδάφους. Σχεδιασμένο για να χειρίζεται κάθε τύπο εδάφους, αυτό το ευέλικτο ποδήλατο θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την υπέροχη ύπαιθρο όπως ποτέ πριν.

Κατακτήστε οποιοδήποτε έδαφος

Είτε αντιμετωπίζετε απόκρημνα μονοπάτια στο βουνό, πλοηγείστε σε βραχώδη εδάφη ή κάνετε κρουαζιέρες κατά μήκος αμμωδών παραλιών, το ποδήλατό μας παντός εδάφους είναι κατασκευασμένο για να κατακτά οποιαδήποτε επιφάνεια. Εξοπλισμένο με ανθεκτικά ελαστικά, στιβαρό πλαίσιο και προηγμένη ανάρτηση, αυτή η μοτοσυκλέτα εξασφαλίζει ομαλή και άνετη οδήγηση ανεξάρτητα από το πού σας βγάλει η περιπέτεια.

Απαράμιλλη αντοχή και απόδοση

Το ποδήλατό μας παντός εδάφους είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσει απαράμιλλη αντοχή και απόδοση. Το ελαφρύ αλλά ισχυρό πλαίσιο παρέχει εξαιρετική σταθερότητα και έλεγχο, ενώ τα εξαρτήματα που έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια προσφέρουν βέλτιστη μεταφορά ισχύος και απόδοση.

Άνετη και εργονομική σχεδίαση

Κατανοούμε τη σημασία της άνεσης κατά τις μεγάλες διαδρομές. Γι’ αυτό το ποδήλατό μας παντός εδάφους διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό που δίνει προτεραιότητα στην άνεση του αναβάτη. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα και το τιμόνι σάς επιτρέπουν να βρείτε την τέλεια θέση οδήγησης, μειώνοντας την πίεση στο σώμα σας και εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία ποδηλασίας.

Βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το ποδήλατό μας παντός εδάφους είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να σας παρέχει ηρεμία κατά τις υπαίθριες περιπέτειές σας. Τα φρένα με απόκριση εξασφαλίζουν γρήγορη και αξιόπιστη ισχύ ακινητοποίησης, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία στο πλαίσιο αυξάνουν την ορατότητα, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Προσαρμόσιμες επιλογές

Κατανοούμε ότι κάθε ποδηλάτης έχει μοναδικές προτιμήσεις. Γι’ αυτό το ποδήλατο παντός εδάφους μας προσφέρει προσαρμόσιμες επιλογές για να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Από διαφορετικά μεγέθη πλαισίου έως διάφορες σχέσεις μετάδοσης, μπορείτε να εξατομικεύσετε το ποδήλατό σας για να βελτιώσετε την οδηγική σας εμπειρία και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση.

Ζήστε τη συγκίνηση της ποδηλασίας εκτός δρόμου

Με το ποδήλατό μας παντός εδάφους, θα ζήσετε τη συγκίνηση της ποδηλασίας εκτός δρόμου όπως ποτέ άλλοτε. Είτε είστε έμπειρος αναβάτης που αναζητά μια νέα πρόκληση είτε αρχάριος που θέλει να εξερευνήσει την υπέροχη ύπαιθρο, αυτή η μοτοσυκλέτα είναι ο τέλειος σύντροφος για τις περιπέτειές σας.

Επαγγελματική υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Όταν επιλέγετε το ποδήλατο παντός εδάφους μας, δεν αγοράζετε απλώς ένα ποδήλατο, αλλά γίνετε μέλος μιας κοινότητας. Προσφέρουμε επαγγελματική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ποδηλασίας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει όποτε χρειαστεί.

Επενδύστε στην περιπέτειά σας σήμερα

Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να εξερευνήσετε την υπέροχη ύπαιθρο. Επενδύστε σε ένα ποδήλατο παντός εδάφους και ξεκινήστε αξέχαστες περιπέτειες. Ανακαλύψτε την ελευθερία και τον ενθουσιασμό που συνοδεύει η κατάκτηση οποιουδήποτε εδάφους με ευκολία. Πάρτε το ποδήλατό σας παντός εδάφους σήμερα και αρχίστε να αγκαλιάζετε τη συγκίνηση της ποδηλασίας εκτός δρόμου!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών