μικρό ηλεκτρονικό ποδήλατο εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής μικρών ηλεκτρονικών ποδηλάτων

Μικρό ηλεκτρονικό ποδήλατο – Η τέλεια συμπαγής λύση για τις αστικές μετακινήσεις

Παρουσιάζοντας το μικρό ηλεκτρονικό ποδήλατο: Ο ιδανικός σας σύντροφος στις αστικές μετακινήσεις

Έχετε βαρεθεί να κολλάτε σε μποτιλιαρίσματα κάθε πρωί ? Θέλετε έναν πιο πράσινο και αποτελεσματικό τρόπο πλοήγησης στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης; Μην ψάχνετε πέρα από το Small E Bike – η τέλεια συμπαγής λύση για τις αστικές μετακινήσεις.

Η αποτελεσματικότητα συναντά την ευκολία

Σχεδιασμένο με γνώμονα τον επιβάτη της πόλης, το Small E Bike προσφέρει μια βολική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς. Το συμπαγές του μέγεθος σάς επιτρέπει να περιηγείστε εύκολα στους πολυσύχναστους δρόμους και να παρκάρετε σε στενούς χώρους, κάνοντας την καθημερινή σας μετακίνηση παιχνιδάκι.

Ισχυρές επιδόσεις

Μην ξεγελιέστε από το μικρό του μέγεθος – το Small E Bike έχει μια ισχυρή γροθιά. Εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης, αυτό το ποδήλατο προσφέρει ομαλή επιτάχυνση και τελική ταχύτητα που θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας σε χρόνο μηδέν. Πείτε αντίο στις ιδρωμένες μετακινήσεις και γεια στην αβίαστη ιππασία.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Ανησυχείτε μήπως τελειώσει η ισχύς της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας; Με το Small E Bike, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας αυτές τις ανησυχίες. Η μακράς διάρκειας μπαταρία του εξασφαλίζει ότι μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 50 μίλια με μία μόνο φόρτιση, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις ή περιπέτειες το Σαββατοκύριακο.

Άνεση και στυλ

Κατανοούμε ότι η άνεση είναι το κλειδί όταν πρόκειται για τις μετακινήσεις. Γι’ αυτό το Small E Bike διαθέτει άνετη σέλα και εργονομικό τιμόνι, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε με στυλ χωρίς να θυσιάζετε την άνεση. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα καθώς περνάτε με φερμουάρ στους δρόμους της πόλης.

Πρώτα η ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το Small E Bike είναι εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φώτα LED, διασφαλίζοντας ότι είστε ορατοί στους άλλους χρήστες του δρόμου, ακόμη και κατά τη διάρκεια νυχτερινών βόλτων. Έρχεται επίσης με αξιόπιστα δισκόφρενα, παρέχοντάς σας την ισχύ ακινητοποίησης που χρειάζεστε για να πλοηγείστε στην κυκλοφορία με σιγουριά.

Εύκολη αποθήκευση και μεταφορά

Μένετε σε ένα μικρό διαμέρισμα ή έχετε περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο; Κανένα πρόβλημα! Το Small E Bike έχει σχεδιαστεί για να διπλώνεται και να αποθηκεύεται εύκολα, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Η ελαφριά κατασκευή του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, επιτρέποντάς σας να το έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας το Small E Bike, όχι μόνο κάνετε την καθημερινή σας μετακίνηση πιο βολική, αλλά έχετε και θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η τέλεια επιλογή για άτομα με οικολογική συνείδηση.

Συμπέρασμα

Απολαύστε την ελευθερία και την άνεση της μετακίνησης στην πόλη με το Small E Bike. Το συμπαγές μέγεθος, η ισχυρή απόδοση και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας το καθιστούν την ιδανική επιλογή για πλοήγηση στους δρόμους της πόλης. Πείτε αντίο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και γεια σε έναν πιο πράσινο και αποτελεσματικό τρόπο μετακίνησης. Δοκιμάστε το Small E Bike σήμερα και μετατρέψτε την καθημερινή σας μετακίνηση σε μια απολαυστική βόλτα.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών