ηλεκτροκινητήρες για ποδήλατα εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ηλεκτροκινητήρων για ποδήλατα

Ηλεκτροκινητήρες για ποδήλατα – Βελτιώστε την ποδηλατική σας εμπειρία

Ανακαλύψτε τη δύναμη των ηλεκτρικών κινητήρων για ποδήλατα

Θέλετε να μεταφέρετε την ποδηλατική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο; Οι ηλεκτρικοί κινητήρες για ποδήλατα είναι η τέλεια λύση! Είτε είστε ταξιδιώτης, μανιώδης ποδηλάτης ή κάποιος που απλώς απολαμβάνει τις χαλαρές βόλτες, οι ηλεκτροκινητήρες μπορούν να μετατρέψουν το συνηθισμένο σας ποδήλατο σε έναν αποτελεσματικό και συναρπαστικό τρόπο μεταφοράς.

Αβίαστη ιππασία

Οι μέρες που αγωνίζεστε σε απότομους λόφους ή φτάνετε στον προορισμό σας βουτηγμένοι στον ιδρώτα έχουν περάσει. Με τους ηλεκτρικούς κινητήρες, μπορείτε να κατακτήσετε αβίαστα οποιοδήποτε έδαφος. Ο κινητήρας δίνει ώθηση στην ισχύ σας στο πετάλι, κάνοντας τις ανηφόρες και τις μεγάλες αποστάσεις παιχνιδάκι. Πείτε αντίο στην κούραση και γεια στις απολαυστικές βόλτες, ανεξάρτητα από την απόσταση!

Προσαρμοσμένη ισχύς

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες για ποδήλατα διατίθενται σε μια ποικιλία επιλογών ισχύος για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είτε προτιμάτε μια απαλή υποβοήθηση είτε μια πιο ισχυρή ώθηση, υπάρχει ένας κινητήρας που είναι κατάλληλος για εσάς. Με τις ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το επίπεδο της παρεχόμενης βοήθειας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη διαδρομή σας στην επιθυμητή ένταση.

Αθόρυβο και αποδοτικό

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των ηλεκτροκινητήρων για ποδήλατα είναι η αθόρυβη και αποτελεσματική λειτουργία τους. Οι κινητήρες είναι σχεδιασμένοι να είναι σχεδόν αθόρυβοι, εξασφαλίζοντας μια γαλήνια και απολαυστική οδήγηση. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά αποδοτικά, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σας επιτρέπουν να προχωρήσετε περαιτέρω χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η ισχύς.

Εύκολη εγκατάσταση

Ανησυχείτε για τη διαδικασία εγκατάστασης; Μην είσαι! Οι ηλεκτρικοί κινητήρες για ποδήλατα έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικοί προς το χρήστη και εύκολοι στην εγκατάσταση. Με απλές οδηγίες και ελάχιστα απαιτούμενα εργαλεία, μπορείτε να θέσετε τον κινητήρα σας σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν. Είτε είστε λάτρης της τεχνολογίας είτε αρχάριος, η διαδικασία εγκατάστασης είναι χωρίς προβλήματα.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας έναν ηλεκτρικό κινητήρα για το ποδήλατό σας, όχι μόνο βελτιώνετε τη δική σας οδηγική εμπειρία αλλά και έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες παράγουν μηδενικές εκπομπές, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και συμβάλλοντας σε έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη. Λάβετε μέρος στο φιλικό προς το περιβάλλον κίνημα και πετάξτε με έναν σκοπό!

Βελτιωμένη ασφάλεια

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες για ποδήλατα προσφέρουν επίσης βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με την προστιθέμενη ισχύ, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την κυκλοφορία, εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης σε πολυσύχναστους δρόμους. Οι κινητήρες παρέχουν επίσης καλύτερη σταθερότητα και έλεγχο, ειδικά κατά την πλοήγηση σε δύσκολα εδάφη ή απροσδόκητα εμπόδια.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Να είστε σίγουροι ότι οι ηλεκτροκινητήρες για ποδήλατα είναι εξοπλισμένοι με μπαταρίες μεγάλης διάρκειας που μπορούν να σας μεταφέρουν σε εκτεταμένες διαδρομές χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση. Ανάλογα με το μοντέλο και τη χρήση, μπορείτε να απολαύσετε ώρες αδιάκοπης ποδηλατικής απόλαυσης πριν χρειαστεί να επαναφορτίσετε.

Αναβαθμίστε το ποδήλατό σας σήμερα

Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το συνηθισμένο ποδήλατό σας σε ένα εξαιρετικό μηχάνημα με ηλεκτρική ενέργεια; Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία μας σε ηλεκτρικούς κινητήρες για ποδήλατα και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Είτε ψάχνετε για έναν κινητήρα για το ποδήλατο βουνού, το ποδήλατο δρόμου ή ακόμα και ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο, έχουμε την τέλεια λύση για εσάς. Ζήστε τη χαρά της αβίαστης οδήγησης, της προσαρμόσιμης ισχύος και ενός πιο πράσινου μέλλοντος. Αναβαθμίστε το ποδήλατό σας με έναν ηλεκτροκινητήρα σήμερα και ξεκινήστε ένα εντελώς νέο επίπεδο ποδηλατικής περιπέτειας!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών