ηλεκτρικός τροχός ποδηλάτου εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ηλεκτρικών τροχών ποδηλάτου

Βελτιώστε την ποδηλατική σας εμπειρία με ηλεκτρικούς τροχούς ποδηλάτου

Εισαγωγή

Είστε παθιασμένος ποδηλάτης που θέλει να ανεβάσει την ποδηλατική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο; Μην ψάχνετε πέρα από τους τροχούς του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Σχεδιασμένοι για να παρέχουν επιπλέον ώθηση ισχύος και απόδοσης, αυτοί οι καινοτόμοι τροχοί φέρνουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι οδηγούν τα ποδήλατά τους.

Αβίαστη οδήγηση

Οι ηλεκτρικοί τροχοί ποδηλάτου είναι εξοπλισμένοι με έναν ισχυρό κινητήρα που σας βοηθάει ενώ κάνετε πετάλι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατακτήσετε αβίαστα λόφους και να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς να ιδρώσετε. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε ξεκινάτε μια γραφική βόλτα το Σαββατοκύριακο, μια ηλεκτρική ρόδα ποδηλάτου θα κάνει το ταξίδι σας πιο ευχάριστο και λιγότερο επίπονο.

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού τροχού ποδηλάτου είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε έχει βασικές μηχανικές δεξιότητες. Απλώς αφαιρέστε τον υπάρχοντα πίσω τροχό και αντικαταστήστε τον με τον ηλεκτρικό τροχό. Συνδέστε την μπαταρία, τοποθετήστε τον πίνακα ελέγχου και είστε έτοιμοι. Είναι τόσο απλό! Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ένα εντελώς νέο ηλεκτρικό ποδήλατο όταν μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε το υπάρχον σας.

Προσαρμοσμένη ισχύς

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των τροχών ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι η δυνατότητα προσαρμογής του επιπέδου βοήθειας που λαμβάνετε. Οι περισσότεροι ηλεκτρικοί τροχοί διαθέτουν πολλαπλές λειτουργίες ισχύος, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών επιπέδων υποστήριξης. Είτε προτιμάτε μια ήπια ώθηση είτε μια πιο ισχυρή βοήθεια, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν με το στυλ οδήγησης και το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Οι ηλεκτρικοί τροχοί ποδηλάτου έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Συχνά είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένα φώτα, διασφαλίζοντας ότι είστε ορατοί σε άλλους χρήστες του δρόμου, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, πολλοί ηλεκτρικοί τροχοί διαθέτουν αναγεννητικά συστήματα πέδησης, τα οποία όχι μόνο σας βοηθούν να επιβραδύνετε αλλά και να επαναφορτίσετε την μπαταρία ενώ οδηγείτε. Αυτό το πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφάλειας παρέχει ηρεμία και προωθεί μια πιο βιώσιμη εμπειρία ποδηλασίας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας; Οι ηλεκτρικοί τροχοί ποδηλάτου είναι εξοπλισμένοι με μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας που προσφέρουν εντυπωσιακή αυτονομία. Ανάλογα με το μοντέλο και τις συνθήκες οδήγησης, μπορείτε να περιμένετε έως και 50 μίλια με μία μόνο φόρτιση. Πείτε αντίο στο άγχος της αυτονομίας και απολαύστε μεγαλύτερες βόλτες χωρίς να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η μπαταρία.

Συμβατότητα

Οι ηλεκτρικοί τροχοί ποδηλάτου έχουν σχεδιαστεί για να είναι συμβατοί με τα περισσότερα τυπικά ποδήλατα. Είτε έχετε ποδήλατο βουνού, ποδήλατο δρόμου ή υβριδικό ποδήλατο, πιθανότατα υπάρχει ένας ηλεκτρικός τροχός που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις προδιαγραφές και τη συμβατότητα του ηλεκτρικού τροχού με το συγκεκριμένο μοντέλο ποδηλάτου σας πριν κάνετε μια αγορά.

Συμπέρασμα

Οι ηλεκτρικοί τροχοί ποδηλάτου αλλάζουν το παιχνίδι για ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε δύσκολα εδάφη, είτε να επεκτείνετε την εμβέλειά σας είτε απλώς να κάνετε τις βόλτες σας πιο ευχάριστες, ένας ηλεκτρικός τροχός μπορεί να μεταμορφώσει την ποδηλατική σας εμπειρία. Με εύκολη εγκατάσταση, προσαρμόσιμη ισχύ, βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, οι ηλεκτρικοί τροχοί ποδηλάτου αποτελούν μια αξιόλογη επένδυση που θα απογειώσει τις ποδηλατικές σας περιπέτειες.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών