ηλεκτρικό τρικ για ενήλικες εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ηλεκτρικών τρικ για ενήλικες

Electric Trike για ενήλικες – Μια βολική και φιλική προς το περιβάλλον λύση μεταφοράς

Εισαγωγή:

Αναζητάτε μια βολική και φιλική προς το περιβάλλον λύση μεταφοράς; Μην κοιτάξετε πέρα από το ηλεκτρικό μας τρίκλινο για ενήλικες. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση, τη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα, το ηλεκτρικό μας trike είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τα οφέλη της ποδηλασίας χωρίς τη σωματική καταπόνηση ή την ταλαιπωρία των παραδοσιακών ποδηλάτων.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

  • Ευκολία με ηλεκτρική ενέργεια:

    Το ηλεκτρικό μας trike τροφοδοτείται από έναν αξιόπιστο και αποδοτικό ηλεκτρικό κινητήρα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ενήλικες που μπορεί να έχει σωματικούς περιορισμούς ή να προτιμά μια πιο αβίαστη εμπειρία οδήγησης. Με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα στους δρόμους της πόλης, σε ποδηλατόδρομους ή ακόμα και σε λοφώδη εδάφη, χωρίς να ιδρώσετε.

  • Σταθερότητα και ασφάλεια:

    Η ασφάλεια είναι δική μας. πρώτη προτεραιότητα. Το ηλεκτρικό μας trike έχει σχεδιαστεί με στιβαρό πλαίσιο και τρεις τροχούς, παρέχοντας ανώτερη σταθερότητα και ισορροπία. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για ενήλικες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μπορεί να έχουν προβλήματα ισορροπίας ή περιορισμένη κινητικότητα. Με το χαμηλό κέντρο βάρους του, μπορείτε να πλοηγείστε με σιγουριά στις στροφές και τις στροφές χωρίς να ανησυχείτε για την ανατροπή.

  • Εμπειρία άνετης οδήγησης:

    Κατανοούμε τη σημασία της άνεσης κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας. Το ηλεκτρικό μας τρικ διαθέτει ένα ευρύχωρο και εργονομικό κάθισμα, που σας επιτρέπει να καθίσετε και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το τοπίο. Το ρυθμιζόμενο τιμόνι και οι λαβές με επένδυση διασφαλίζουν ότι μπορείτε να βρείτε την τέλεια θέση οδήγησης, μειώνοντας την πίεση στους καρπούς και την πλάτη σας. Επιπλέον, το φαρδύ και προστατευμένο κάθισμα παρέχει άφθονη υποστήριξη, ακόμη και σε μεγαλύτερες διαδρομές.

  • Μεταφορά φιλική προς το περιβάλλον:

    Με αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την ατμοσφαιρική ρύπανση, επιλέγουμε ένα φιλικό προς το περιβάλλον. ο τρόπος μεταφοράς δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικός. Το ηλεκτρικό μας trike παράγει μηδενικές εκπομπές και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και συμβάλλοντας σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Επιλέγοντας το ηλεκτρικό μας trike, κάνετε συνειδητή επιλογή να προστατεύσετε τον πλανήτη απολαμβάνοντας την άνεση της μεταφοράς με ηλεκτρικό ρεύμα.

  • Ευκολία και ευελιξία:

    Το ηλεκτρικό μας trike έχει σχεδιαστεί με την ευκολία στο μυαλό. Διαθέτει ένα ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης στο πίσω μέρος, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε είδη παντοπωλείου, προσωπικά αντικείμενα ή ακόμα και τον γούνινο φίλο σας για μια βόλτα. Το trike είναι επίσης εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φώτα, εξασφαλίζοντας ορατότητα και ασφάλεια κατά τις νυχτερινές βόλτες. Με το συμπαγές μέγεθος και την ευελιξία του, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης ή να το αποθηκεύσετε σε μικρούς χώρους όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Συμπέρασμα:

Το ηλεκτρικό μας trike για ενήλικες προσφέρει μια βολική, άνετη και φιλική προς το περιβάλλον λύση μεταφοράς. Με τα ηλεκτροκίνητα χαρακτηριστικά άνεσης, σταθερότητας και ασφάλειας, μπορείτε να απολαύσετε με σιγουριά τις βόλτες σας χωρίς τη σωματική καταπόνηση των παραδοσιακών ποδηλάτων. Γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας ατόμων με περιβαλλοντική συνείδηση και επιλέξτε το ηλεκτρικό μας trike για να έχετε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη απολαμβάνοντας την ελευθερία της αβίαστης ποδηλασίας.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών