stand up ηλεκτρικό σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ stand up

Stand Up Electric Scooter – Βολική και φιλική προς το περιβάλλον μεταφορά

Έχετε βαρεθεί να κάθεστε στην κίνηση ή να δυσκολεύεστε να βρείτε θέση στάθμευσης; Μην ψάχνετε πέρα από το stand up ηλεκτρικό μας σκούτερ. Αυτός ο καινοτόμος τρόπος μεταφοράς δεν είναι μόνο βολικός αλλά και φιλικός προς το περιβάλλον, καθιστώντας τον την τέλεια επιλογή για μετακινούμενους στην πόλη και άτομα με οικολογική συνείδηση.

Αποτελεσματικό και ισχυρό

Το stand up ηλεκτρικό μας σκούτερ είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που σας επιτρέπει να περιηγείστε αβίαστα στους δρόμους της πόλης. Με τελική ταχύτητα [εισαγωγή κορυφαίας ταχύτητας], μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την κίνηση και να φτάσετε στον προορισμό σας σε ελάχιστο χρόνο. Η μπαταρία ιόντων λιθίου του σκούτερ παρέχει φόρτιση μεγάλης διάρκειας, επιτρέποντάς σας να ταξιδεύετε μέχρι [εισαγάγετε εύρος] με μία μόνο φόρτιση. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε απλώς εξερευνάτε την πόλη, το stand up ηλεκτρικό σκούτερ μας είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή. Πείτε αντίο στις ακριβές τιμές του φυσικού αερίου και γεια σε έναν πιο προσιτό και βιώσιμο τρόπο μεταφοράς.

Συμπαγές και φορητό

Ένα από τα χαρακτηριστικά του stand up ηλεκτρικού σκούτερ μας είναι η συμπαγής και φορητή σχεδίασή του. Με την ελαφριά κατασκευή και το αναδιπλούμενο τιμόνι, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε και να αποθηκεύετε το σκούτερ όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όσους μένουν σε διαμερίσματα ή εργάζονται σε γραφεία με περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, το συμπαγές μέγεθος του σκούτερ σάς επιτρέπει να κάνετε ελιγμούς σε πολυσύχναστους δρόμους και στενά μονοπάτια με ευκολία. Μην ανησυχείτε πια για την εύρεση θέσης στάθμευσης ή για να κολλήσετε στην κίνηση. Απλώς ανεβείτε στο σκούτερ σας και περάστε την πόλη χωρίς κόπο.

Ασφάλεια και Άνεση

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το stand up ηλεκτρικό σκούτερ μας είναι εξοπλισμένο με βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και άνετη οδήγηση. Το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με φωτεινούς προβολείς LED και πίσω φώτα, καθιστώντας σας ορατούς στους άλλους χρήστες του δρόμου, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για μεγαλύτερη ευκολία, το σκούτερ διαθέτει επίσης σύστημα πέδησης με απόκριση, επιτρέποντάς σας να σταματήσετε γρήγορα και με ασφάλεια όταν χρειάζεται. Το φαρδύ και αντιολισθητικό πέλμα παρέχει σταθερότητα και άνεση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση κάθε φορά.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας το stand up ηλεκτρικό μας σκούτερ, έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο, τα ηλεκτρικά σκούτερ παράγουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, συμβάλλοντας στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Όχι μόνο μειώνετε το αποτύπωμα άνθρακα, αλλά εξοικονομείτε και χρήματα από το κόστος των καυσίμων. Η φόρτιση του σκούτερ σας είναι πολύ πιο προσιτή σε σύγκριση με το γέμισμα μιας δεξαμενής υγραερίου, καθιστώντας το μια οικονομικά αποδοτική επιλογή μακροπρόθεσμα.

Συμπέρασμα

Απολαύστε την ευκολία, την αποτελεσματικότητα και την φιλικότητα προς το περιβάλλον του stand up ηλεκτρικού σκούτερ μας. Με τον ισχυρό κινητήρα, την μπαταρία μεγάλης διάρκειας, τη συμπαγή σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, είναι η τέλεια επιλογή για μετακινούμενους στην πόλη και άτομα με οικολογική συνείδηση. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα και τα δεινά στάθμευσης και γεια σε έναν πιο πράσινο και πιο ευχάριστο τρόπο να μετακινηθείτε στην πόλη.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών