δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ δύο τροχών

The Future of Mobility: Two Wheeler Electric Scooter

Παρουσίαση του ηλεκτρικού σκούτερ Two Wheeler

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το μέλλον των μεταφορών; Πείτε αντίο στα παραδοσιακά βενζινοκίνητα σκούτερ και γεια στο επαναστατικό δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ. Με την κομψή σχεδίασή του, τη φιλική προς το περιβάλλον φύση και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι έτοιμο να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαστε.

Ο τέλειος συνδυασμός στυλ και αποτελεσματικότητας

Το ηλεκτρικό μας δίτροχο σκούτερ δεν είναι απλώς ένας άλλος τρόπος μεταφοράς. Είναι μια δήλωση στυλ και μια δέσμευση για βιωσιμότητα. Με τον μοντέρνο και εντυπωσιακό σχεδιασμό του, θα γυρίζετε τα κεφάλια σας όπου κι αν πάτε. Αλλά δεν είναι μόνο η εμφάνιση – αυτό το σκούτερ είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικό, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα του.

Απολαύστε τα οφέλη της ηλεκτρικής ενέργειας

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία του ανεφοδιασμού και το αυξανόμενο κόστος της βενζίνης. Το ηλεκτρικό μας σκούτερ τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε μια ομαλή και αθόρυβη βόλτα μειώνοντας παράλληλα το αποτύπωμα άνθρακα. Η φόρτιση είναι τόσο απλή όσο η σύνδεση σε μια τυπική πρίζα, καθιστώντας το απίστευτα βολικό για καθημερινή χρήση.

Ελιγμός και έλεγχος χωρίς κόπο

Είτε πλοηγείστε στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης είτε κάνετε κρουαζιέρες σε γραφικές διαδρομές, το δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ μας προσφέρει αβίαστα ελιγμούς και έλεγχο. Με την ελαφριά κατασκευή του και την απόκριση του χειρισμού, θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και κουμάντο ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, με το μικρό μέγεθος, το παρκάρισμα γίνεται παιχνιδάκι.

Προηγμένες λειτουργίες για συνδεδεμένη διαδρομή

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει με τις προηγμένες λειτουργίες του ηλεκτρικού σκούτερ μας. Εξοπλισμένο με ψηφιακή οθόνη, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την ταχύτητα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόσταση που διανύσατε. Με την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth, μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλοήγηση, να λάβετε κλήσεις και να ακούσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες ενώ οδηγείτε.

Απαράμιλλη ασφάλεια και ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό το δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Από σύστημα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης (ABS) έως προβολείς και πίσω φώτα LED για βελτιωμένη ορατότητα, μπορείτε να οδηγείτε με ηρεμία, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το σκούτερ διαθέτει ασφαλή μηχανισμό κλειδώματος για αποτροπή κλοπής.

Ζήστε την Ελευθερία της Ηλεκτρικής Κινητικότητας

Με το δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ μας, θα απολαύσετε την ελευθερία και την άνεση της ηλεκτροκίνησης. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα, στο πάρκινγκ και στο άγχος να βρείτε πρατήρια καυσίμων. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε απλώς εξερευνάτε την πόλη σας, αυτό το σκούτερ προσφέρει έναν βιώσιμο και αποτελεσματικό τρόπο μετακίνησης.

Λάβετε μέρος στην Ηλεκτρική Επανάσταση σήμερα

Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στην ηλεκτρική επανάσταση; Αγκαλιάστε το μέλλον των μεταφορών με το δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ μας. Με τον κομψό σχεδιασμό, τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και τη βιωσιμότητα. Κάντε το πρώτο βήμα προς ένα πιο πράσινο και πιο συνδεδεμένο μέλλον – αποκτήστε το ηλεκτρικό σας σκούτερ σήμερα!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών