ηλεκτρικό ποδήλατο συν εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ηλεκτρικών ποδηλάτων

Electric Bike Co – Η απόλυτη πηγή σας για ηλεκτρικά ποδήλατα υψηλής ποιότητας

Ανακαλύψτε το μέλλον των μεταφορών με την Electric Bike Co

Καλώς ήρθατε στην Electric Bike Co, τον μοναδικό προορισμό σας για όλες τις ανάγκες σας για ηλεκτρικό ποδήλατο. Με τη μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων υψηλής ποιότητας, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε έναν βολικό, φιλικό προς το περιβάλλον και ευχάριστο τρόπο μεταφοράς. Είτε είστε καθημερινός μετακινούμενος, είτε λάτρης της περιπέτειας είτε κάποιος που θέλει απλώς να μειώσει το αποτύπωμά του άνθρακα, τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε Electric Bike Co;

Στην Electric Bike Co, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα που δεν είναι μόνο κομψά αλλά και κατασκευασμένα για να διαρκούν. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε:

  • Ποιότητα: Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα είναι κατασκευασμένα με χρήση των καλύτερων υλικών και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζοντας αντοχή και απόδοση.
  • < li>Ποικιλία: Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων που ταιριάζουν σε διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες. Από κρουαζιέρες πόλης μέχρι ποδήλατα βουνού, έχουμε κάτι για όλους.

  • Ισχυρή απόδοση: Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με ισχυρούς κινητήρες και μπαταρίες μεγάλης διάρκειας, παρέχοντάς σας ομαλή αποτελεσματική οδήγηση.
  • Άνεση και ασφάλεια: Δίνουμε προτεραιότητα στην άνεση και την ασφάλειά σας. Τα ποδήλατά μας είναι σχεδιασμένα με εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι. Επιπλέον, διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως φώτα LED και αξιόπιστα φρένα.
  • Φιλικά προς το περιβάλλον: Επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, συμβάλλετε σε ένα καθαρότερο και πιο πράσινο περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα παράγουν μηδενικές εκπομπές και συμβάλλουν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών: Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες έχετε. Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών.

Εξερευνήστε τη συλλογή ηλεκτρικών ποδηλάτων μας

Η συλλογή μας ηλεκτρικών ποδηλάτων απευθύνεται σε αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος αναβάτης, έχουμε το τέλειο ηλεκτρικό ποδήλατο για εσάς. Εδώ είναι μερικά από τα δημοφιλή μας μοντέλα:

City Cruiser

Σχεδιασμένο για μετακινήσεις στην πόλη, το ηλεκτρικό μας ποδήλατο City Cruiser συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Με την κομψή σχεδίασή του και τον ισχυρό κινητήρα του, μπορείτε να περιηγείστε αβίαστα στους δρόμους της πόλης απολαμβάνοντας μια άνετη οδήγηση.

Mountain Master

Αν είστε λάτρης της περιπέτειας που θέλει να κατακτήσει δύσκολα εδάφη, το ηλεκτρικό μας ποδήλατο Mountain Master είναι η ιδανική επιλογή. Εξοπλισμένο με στιβαρά ελαστικά και στιβαρό πλαίσιο, αυτή η μοτοσυκλέτα μπορεί να χειριστεί εύκολα κάθε μονοπάτι εκτός δρόμου.

Explorer Plus

Για όσους αγαπούν τις μεγάλες βόλτες και την εξερεύνηση νέων τοποθεσιών, το ηλεκτρικό μας ποδήλατο Explorer Plus είναι ο τέλειος σύντροφος. Με την εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τα άνετα καθίσματα, μπορείτε να ξεκινήσετε αξέχαστα ταξίδια χωρίς να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από ρεύμα.

Ζήστε τη χαρά της οδήγησης ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου

Μεταβείτε σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και απολαύστε τα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρει. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα, τις ταλαιπωρίες στο παρκάρισμα και το ακριβό κόστος καυσίμων. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την Electric Bike Co, μπορείτε να γλιστρήσετε αβίαστα στην πόλη, να αναπνεύσετε τον καθαρό αέρα και να φτάσετε στον προορισμό σας με ένα χαμόγελο στα χείλη. Επενδύστε σε έναν πιο πράσινο και πιο βιώσιμο τρόπο μεταφοράς. Περιηγηθείτε στη συλλογή ηλεκτρικών ποδηλάτων μας σήμερα και βρείτε την τέλεια βόλτα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας. Λάβετε μέρος στην επανάσταση των ηλεκτρικών ποδηλάτων με την Electric Bike Co!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών