ηλεκτρικό καταδρομικό εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ηλεκτρικών κρουαζιερόπλοιων

The Ultimate Electric Cruiser – Ένας τέλειος συνδυασμός στυλ και βιωσιμότητας

Παρουσιάζοντας το Electric Cruiser: Redefining the Way You Ride

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη συγκίνηση του ανοιχτού δρόμου χωρίς συμβιβασμούς στη βιωσιμότητα; Μην κοιτάξετε πέρα από το υπερσύγχρονο Ηλεκτρικό Cruiser μας. Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με διαχρονικό σχεδιασμό, αυτό το ηλεκτρικό όχημα είναι η τέλεια επιλογή για αναβάτες με οικολογική συνείδηση που λαχταρούν την περιπέτεια.

Αποτελεσματικότητα και ισχύς

Με τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα του, το Electric Cruiser προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις ελαχιστοποιώντας το αποτύπωμα άνθρακα. Πείτε αντίο στους θορυβώδεις κινητήρες και τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων – το ηλεκτρικό μας cruiser έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ομαλή και ήσυχη οδήγηση, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το ταξίδι ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις σας στο περιβάλλον.

Κομψή σχεδίαση

Σχεδιασμένο με γνώμονα τόσο τη φόρμα όσο και τη λειτουργία, το Electric Cruiser είναι ένας πραγματικός κορυφαίος. Οι κομψές γραμμές και η μοντέρνα αισθητική του το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει μέγιστη άνεση σε μεγάλες διαδρομές. Είτε κάνετε κρουαζιέρα στους δρόμους της πόλης είτε εξερευνάτε γραφικές διαδρομές, αυτό το ηλεκτρικό καταδρομικό θα κάνει μια δήλωση όπου κι αν πάτε.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας; Μην είσαι. Το Electric Cruiser είναι εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας που παρέχει εντυπωσιακή αυτονομία με μία μόνο φόρτιση. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε ξεκινάτε μια περιπέτεια το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να βασιστείτε στο ηλεκτρικό μας σκάφος για να σας πάει εκεί που θέλετε.

Προηγμένες λειτουργίες

Το Electric Cruiser μας είναι γεμάτο με προηγμένα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία οδήγησης. Από μια φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής έως την ενσωματωμένη πλοήγηση GPS, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στα χέρια σας. Με προσαρμόσιμες λειτουργίες οδήγησης και ρυθμιζόμενη ανάρτηση, μπορείτε να προσαρμόσετε τη βόλτα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να κατακτήσετε οποιοδήποτε έδαφος με ευκολία.

Πρώτα η ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το Electric Cruiser είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των αντιμπλοκαρίσματος των φρένων και του ελέγχου πρόσφυσης, για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και σταθερή οδήγηση. Οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε με σιγουριά, μέρα ή νύχτα. Επιπλέον, η στιβαρή κατασκευή και τα ανθεκτικά υλικά του Electric Cruiser προσφέρουν πρόσθετη προστασία σε περίπτωση ατυχήματος.

Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Επιλέγοντας το Electric Cruiser, λαμβάνετε συνειδητή απόφαση να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα οχήματα, το ηλεκτρικό μας cruiser είναι η τέλεια επιλογή για περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους αναβάτες. Λάβετε μέρος στο κίνημα για ένα πιο πράσινο μέλλον χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή την απόδοση.

Συμπέρασμα

Ζήστε τη συγκίνηση του ανοιχτού δρόμου με έναν εντελώς νέο τρόπο με το Electric Cruiser μας. Συνδυάζοντας στυλ, βιωσιμότητα και τεχνολογία αιχμής, αυτό το ηλεκτρικό όχημα είναι η τέλεια επιλογή για αναβάτες με οικολογική συνείδηση που αρνούνται να συμβιβαστούν στην απόδοση. Αγκαλιάστε το μέλλον των μεταφορών και συμμετάσχετε στην ηλεκτρική επανάσταση σήμερα.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών