ηλεκτρικό ποδήλατο αυτονομία 200 χλμ εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ηλεκτρικού ποδηλάτου εμβέλειας 200 χλμ

Εξερευνήστε την ελευθερία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου με αυτονομία 200 χλμ.

Έχετε βαρεθεί να περιορίζεστε από τη γκάμα των παραδοσιακών ποδηλάτων; Ονειρεύεστε να εξερευνήσετε την ύπαιθρο χωρίς να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από μπαταρία; Μην ψάχνετε άλλο από το επαναστατικό μας ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτονομία 200 χλμ. Με αυτήν την τεχνολογία αιχμής, μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία των μεγάλων αποστάσεων χωρίς άγχος αυτονομίας.

Απελευθερώστε την περιπέτειά σας

Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο έχει σχεδιαστεί για όσους λαχταρούν την περιπέτεια και θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους. Είτε σχεδιάζετε μια επική απόδραση το Σαββατοκύριακο είτε απλά θέλετε να εξερευνήσετε την πόλη σας, το ποδήλατό μας θα σας μεταφέρει όπου θέλετε να πάτε. Με αυτονομία 200 χλμ., μπορείτε να ξεκινήσετε με σιγουριά μεγάλες βόλτες χωρίς να φοβάστε ότι θα μείνετε από ισχύ. Φανταστείτε να κάνετε κρουαζιέρα μέσα από γραφικά μονοπάτια, νιώθοντας τον αέρα στα μαλλιά σας καθώς γλιστράτε αβίαστα. Με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο, μπορείτε να κάνετε το παραπάνω μίλι και να ανακαλύψετε κρυμμένα πετράδια που προηγουμένως ήταν απρόσιτα. Μην ανησυχείτε πια για την εύρεση σταθμών φόρτισης ή για να μειώσετε τη διαδρομή σας. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Ισχυρές επιδόσεις

Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα μπαταρίας τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Με αυτονομία 200 χλμ., μπορείτε να οδηγείτε για ώρες χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσετε. Είτε αντιμετωπίζετε απότομους λόφους είτε πλοηγείστε σε πολυσύχναστους δρόμους, το ποδήλατό μας θα σας προσφέρει τη δύναμη που χρειάζεστε για να κατακτήσετε οποιοδήποτε έδαφος. Η προηγμένη τεχνολογία κινητήρα μας εξασφαλίζει μια ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης. Με πολλαπλές λειτουργίες ισχύος, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο βοήθειας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια είτε να απελευθερώσετε την πλήρη ισχύ του ποδηλάτου, είναι όλα στα χέρια σας.

Άνεση και άνεση

Κατανοούμε ότι η άνεση είναι το κλειδί όταν πρόκειται για μεγάλες διαδρομές. Γι’ αυτό το ηλεκτρικό μας ποδήλατο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεσή σας. Ο εργονομικός σχεδιασμός και το ρυθμιζόμενο κάθισμα διασφαλίζουν ότι μπορείτε να οδηγείτε για ώρες χωρίς καμία ενόχληση. Το σύστημα ανάρτησης της μοτοσυκλέτας βοηθά επίσης στην απορρόφηση των κραδασμών, παρέχοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση ακόμα και σε ανώμαλα εδάφη. Εκτός από την άνεση, το ηλεκτρικό μας ποδήλατο προσφέρει απαράμιλλη άνεση. Η μπαταρία αφαιρείται εύκολα, επιτρέποντάς σας να τη φορτίζετε οπουδήποτε. Είτε είστε στο σπίτι, στη δουλειά ή εν κινήσει, μπορείτε να επαναφορτίσετε γρήγορα την μπαταρία και να επιστρέψετε στο δρόμο. Πείτε αντίο στους μεγάλους χρόνους φόρτισης και γεια σε αδιάκοπες περιπέτειες.

Αειφορία και φιλικότητα προς το περιβάλλον

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου δεν είναι μόνο ευεργετική για τη δική σας ευημερία αλλά και για το περιβάλλον. Επιλέγοντας το ηλεκτρικό μας ποδήλατο με αυτονομία 200 χλμ., κάνετε συνειδητή επιλογή να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον, μπορείτε να απολαμβάνετε βόλτες χωρίς ενοχές ενώ συμβάλλετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον. Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα υπερβαίνει το ίδιο το ποδήλατο. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις. Προσφέρουμε επίσης μια ολοκληρωμένη εγγύηση και εξαιρετική υποστήριξη πελατών, διασφαλίζοντας ότι το ηλεκτρικό σας ποδήλατο παραμένει σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια.

Ζήστε το μέλλον της ποδηλασίας

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την ελευθερία και την ευελιξία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου με αυτονομία 200 km; Μην ψάχνετε άλλο. Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, ισχυρή απόδοση και απαράμιλλη άνεση για να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης. Είτε είστε μανιώδης ποδηλάτης είτε απλός αναβάτης, το ποδήλατό μας θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εξερευνάτε τον κόσμο. Μην αφήσετε τον φόβο της περιορισμένης εμβέλειας να σας κρατήσει πίσω. Αγκαλιάστε το μέλλον της ποδηλασίας και ξεκινήστε αξέχαστες περιπέτειες με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο. Με αυτονομία 200 χλμ, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Κάντε το πρώτο βήμα προς ένα νέο επίπεδο ελευθερίας και ξεκινήστε το ταξίδι σας σήμερα.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών