ηλεκτρικό ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ηλεκτρικού ποδηλάτου υποβοήθησης πεντάλ

Ανακαλύψτε το απόλυτο ηλεκτρικό ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ για εύκολη οδήγηση

Παρουσιάζοντας το ηλεκτρικό μας ποδήλατο με υποβοήθηση πεντάλ

Είστε έτοιμοι να φέρετε επανάσταση στην ποδηλατική σας εμπειρία; Μην ψάχνετε πέρα από το υπερσύγχρονο ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ. Σχεδιασμένο με τεχνολογία αιχμής και μηχανική ακριβείας, αυτό το ποδήλατο είναι ο τέλειος σύντροφος τόσο για τις αστικές μετακινήσεις όσο και για τις υπαίθριες περιπέτειες.

Αβίαστη οδήγηση με υποβοήθηση πεντάλ

Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα που ενσωματώνεται άψογα με το πεντάλ σας. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία παρέχει μια επιπλέον ώθηση όταν τη χρειάζεστε περισσότερο, κάνοντας τη βόλτα σας αβίαστη και ευχάριστη. Είτε σκαρφαλώνετε σε λόφους, παλεύετε με αντίθετους ανέμους ή απλά θέλετε να επεκτείνετε την εμβέλειά σας, η λειτουργία υποβοήθησης πεντάλ σας έχει καλύψει.

Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας

Με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ, μπορείτε να ανεβάσετε την ποδηλασία σας σε νέα ύψη. Νιώστε τη χαρά καθώς φτάνετε αβίαστα σε υψηλότερες ταχύτητες και κατακτάτε δύσκολα εδάφη. Πείτε αντίο στις ιδρωμένες μετακινήσεις και γεια σε μια πιο απολαυστική βόλτα. Η τεχνολογία υποβοήθησης του πεντάλ σας επιτρέπει να διανύσετε την απόσταση χωρίς να ιδρώσετε.

Προσαρμοσμένη εμπειρία οδήγησης

Κατανοούμε ότι κάθε αναβάτης είναι μοναδικός, γι’ αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ προσφέρει πολλαπλά επίπεδα υποβοήθησης. Είτε προτιμάτε μια ήπια ώθηση είτε μια πιο ισχυρή οδήγηση, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το επίπεδο υποβοήθησης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πάρτε τον έλεγχο της ποδηλατικής σας εμπειρίας και προσαρμόστε την στις προτιμήσεις σας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας που εξασφαλίζει απόδοση μεγάλης διάρκειας. Με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε ώρες αδιάκοπης οδήγησης. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε εξερευνάτε νέα μονοπάτια, το ποδήλατό μας θα συμβαδίσει με τον ενεργό τρόπο ζωής σας.

Πρώτα η ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως φρένα απόκρισης, φωτεινά φώτα LED και αντανακλαστικά ελαστικά. Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι στο δρόμο, μέρα ή νύχτα.

Άνεση και στυλ

Πιστεύουμε ότι μια άνετη διαδρομή είναι μια χαρούμενη διαδρομή. Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και κορυφαία εξαρτήματα που εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Από τη σέλα με μαξιλαράκια μέχρι το ρυθμιζόμενο τιμόνι, κάθε λεπτομέρεια είναι σχολαστικά σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεσή σας. Επιπλέον, η κομψή και μοντέρνα σχεδίαση του ποδηλάτου μας θα κεντρίσει τα βλέμματα όπου κι αν πάτε.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ, κάνετε συνειδητή επιλογή να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και βιώσιμο τρόπο μεταφοράς, μπορείτε να συμβάλετε σε ένα πιο πράσινο και καθαρότερο μέλλον. Λάβετε μέρος στη φιλική προς το περιβάλλον επανάσταση και κάντε ποδήλατο για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Λάβετε μέρος στην επανάσταση του ηλεκτρικού ποδηλάτου υποβοήθησης πεντάλ

Ζήστε το μέλλον της ποδηλασίας με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ. Πείτε αντίο στους περιορισμούς των παραδοσιακών ποδηλάτων και απολαύστε την ελευθερία και την άνεση της τεχνολογίας υποβοήθησης πεντάλ. Είτε είστε έμπειρος ποδηλάτης είτε μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας με το ποδήλατο, το ποδήλατό μας θα ανεβάσει την οδηγική εμπειρία σας σε νέα ύψη. Ανακαλύψτε τη χαρά της αβίαστης ποδηλασίας και εξερευνήστε τον κόσμο γύρω σας με το ηλεκτρικό ποδήλατο υποβοήθησης πεντάλ.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών