ηλεκτρικό ποδήλατο βρωμιάς για ενήλικες εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ηλεκτρικού ποδηλάτου βρωμιάς για ενήλικες

Το απόλυτο ηλεκτρικό ποδήλατο βρωμιάς για ενήλικες: Απελευθερώστε την περιπέτειά σας

Ζήστε τη συγκίνηση του off-roading με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο βρωμιάς για ενήλικες

Είστε έτοιμοι να κάνετε τις περιπέτειές σας εκτός δρόμου σε το επόμενο επίπεδο; Μην ψάχνετε πέρα από το κορυφαίο ηλεκτρικό ποδήλατο χώμα μας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ενήλικες. Είτε είστε έμπειρος αναβάτης είτε μόλις ξεκινάτε, το ηλεκτρικό μας ποδήλατο χώμα συνδυάζει ισχύ, απόδοση και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας τυχοδιώκτη

Με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο βρωμιάς, δεν υπάρχουν όρια στο πού μπορείτε να πάτε. Εξερευνήστε απόκρημνα εδάφη, κατακτήστε δύσκολα μονοπάτια και ζήστε τη συγκίνηση του off-roading όπως ποτέ άλλοτε. Το ποδήλατό μας είναι κατασκευασμένο για να χειρίζεται τις πιο δύσκολες συνθήκες, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο με σιγουριά.

Ισχυρό και αποδοτικό

Εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης, το χωματόδρομο μας προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ και ροπή. Πείτε αντίο στους θορυβώδεις κινητήρες και γεια σε μια ήσυχη διαδρομή χωρίς εκπομπές ρύπων. Ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει άμεση επιτάχυνση, επιτρέποντάς σας να πλοηγείστε χωρίς κόπο σε απότομες κλίσεις και ανώμαλο έδαφος. Επιπλέον, με το αποτελεσματικό σύστημα μπαταρίας του, θα απολαύσετε εκτεταμένους χρόνους οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Σχεδιασμένο για άνεση και έλεγχο

Κατανοούμε ότι η άνεση και ο έλεγχος είναι απαραίτητα όταν πρόκειται για εκτός δρόμου. Γι’ αυτό το ηλεκτρικό μας ποδήλατο χώμα διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό με ρυθμιζόμενο τιμόνι και άνετο κάθισμα. Το ελαφρύ πλαίσιο και το σύστημα ανάρτησης με απόκριση εξασφαλίζουν ομαλή οδήγηση, απορρόφηση κραδασμών και κραδασμών για μέγιστη άνεση. Είτε αντιμετωπίζετε βραχώδη μονοπάτια είτε κάνετε κρουαζιέρες μέσα από αμμόλοφους, το ποδήλατό μας θα σας κρατά τον έλεγχο σε κάθε βήμα.

Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο χώμα είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να σας προστατεύει κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας. Το ποδήλατο διαθέτει ισχυρά δισκόφρενα για γρήγορη και αξιόπιστη ισχύ ακινητοποίησης, ακόμη και σε βρεγμένες ή λασπώδεις συνθήκες. Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με προβολείς και πίσω φώτα LED, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εύκολο στη συντήρηση

Κατανοούμε ότι η συντήρηση πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας όταν απολαμβάνετε την υπέροχη ύπαιθρο. Γι’ αυτό το ηλεκτρικό μας ποδήλατο βρωμιάς έχει σχεδιαστεί για εύκολη συντήρηση. Με τα απλά και προσβάσιμα εξαρτήματά του, οι εργασίες συντήρησης ρουτίνας, όπως η φόρτιση της μπαταρίας και οι έλεγχοι πίεσης ελαστικών, μπορούν να γίνουν γρήγορα και χωρίς προβλήματα, επιτρέποντάς σας να περνάτε περισσότερο χρόνο στην οδήγηση και λιγότερο χρόνο στο γκαράζ.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας το ηλεκτρικό μας ποδήλατο χώμα, δεν επενδύετε μόνο στη δική σας περιπέτεια, αλλά και σε ένα καθαρότερο και πιο πράσινο μέλλον. Το ποδήλατό μας παράγει μηδενικές εκπομπές ρύπων, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη διατήρηση του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές. Λάβετε μέρος στο κίνημα για βιώσιμη εκτός δρόμου και ζήστε τη χαρά της οδήγησης χωρίς να βλάψετε τον πλανήτη.

Απελευθερώστε την περιπέτειά σας σήμερα!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επόμενη off-roading περιπέτειά σας; Ήρθε η ώρα να ζήσετε τη συγκίνηση, τη δύναμη και την φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία του ηλεκτρικού μας ποδηλάτου χώμα για ενήλικες. Είτε αναζητάτε βόλτες με άντληση αδρεναλίνης είτε μια γαλήνια απόδραση στη φύση, το ποδήλατό μας σας καλύπτει. Μην περιμένετε άλλο – απελευθερώστε την περιπέτειά σας σήμερα!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών