ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής ελαφρύτερων ηλεκτρικών σκούτερ

Το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ για εύκολες και εύκολες μετακινήσεις

Έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε βαριά και δυσκίνητα σκούτερ που κάνουν τις καθημερινές σας μετακινήσεις δύσκολη; Μην ψάχνετε άλλο! Παρουσιάζουμε το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ της αγοράς, σχεδιασμένο για να κάνει τα ταξίδια σας πιο εύκολα και πιο ευχάριστα από ποτέ.

Ο τέλειος συνδυασμός φορητότητας και απόδοσης

Το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ μας είναι προσεκτικά κατασκευασμένο για να σας παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ φορητότητας και απόδοσης. Με βάρος μόλις [βάρος], είναι απίστευτα ελαφρύ, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται. Παρά τον ελαφρύ σχεδιασμό του, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία [χωρητικότητα μπαταρίας], προσφέρει ομαλή και ισχυρή οδήγηση, επιτρέποντάς σας να γλιστράτε αβίαστα στους δρόμους της πόλης και να κατακτάτε τις ανηφόρες με ευκολία.

Αβίαστη μετακίνηση με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της συχνής φόρτισης. Το ελαφρύτερο ηλεκτρικό μας σκούτερ είναι εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας που παρέχει εντυπωσιακή εμβέλεια [εύρος] με μία μόνο φόρτιση. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε εξερευνάτε την πόλη, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το σκούτερ για να σας μεταφέρει εκεί που πρέπει να πάτε χωρίς να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα. Η μπαταρία διαθέτει επίσης τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, επιτρέποντάς σας να επαναφορτίζετε γρήγορα το σκούτερ σας σε [χρόνο φόρτισης]. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο αναμονής και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τη βόλτα.

Συμπαγής και αναδιπλούμενος σχεδιασμός για εύκολη αποθήκευση

Κατανοούμε τη σημασία της ευκολίας, γι’ αυτό το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ μας διαθέτει συμπαγή και αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Με λίγα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να το διπλώσετε και να το μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είτε πηδάτε σε τρένο, ανεβαίνετε σκάλες ή το αποθηκεύετε σε ένα μικρό διαμέρισμα, η συμπαγής σχεδίαση αυτού του σκούτερ διασφαλίζει ότι δεν θα πιάνει πολύ χώρο.

Ασφάλεια και άνεση στο προσκήνιο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ μας είναι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και άνετη οδήγηση. Το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με [χαρακτηριστικό ασφαλείας 1], [χαρακτηριστικό ασφαλείας 2] και [χαρακτηριστικό ασφαλείας 3] για να σας παρέχει ηρεμία κατά τις μετακινήσεις σας. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός του σκούτερ εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία οδήγησης. Το τιμόνι είναι ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει στο ύψος που προτιμάτε και το κατάστρωμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σταθερότητα και να μειώνει την κούραση σε μεγαλύτερες διαδρομές.

Ζήστε τη χαρά της εύκολης μετακίνησης

Με το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ μας, μπορείτε να ζήσετε τη χαρά της αβίαστης μετακίνησης. Δεν χρειάζεται πλέον να παλεύετε με βαριά σκούτερ ή να αντιμετωπίζετε τους περιορισμούς των παραδοσιακών μεθόδων μεταφοράς. Είτε είστε καθημερινός μετακινούμενος, είτε εξερευνητής πόλης ή κάποιος που απολαμβάνει απλώς την άνεση των ηλεκτρικών σκούτερ, το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ μας είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Επενδύστε στο μέλλον της προσωπικής μεταφοράς και κάντε τις καθημερινές σας μετακινήσεις παιχνιδάκι. Παραγγείλτε σήμερα το δικό σας ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ και απολαύστε την ελευθερία και την άνεση που προσφέρει στη ζωή σας.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών