φθηνά ηλεκτρονικά ποδήλατα εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής φθηνών ηλεκτρονικών ποδηλάτων

Φθηνά και αξιόπιστα ηλεκτρονικά ποδήλατα για κάθε προϋπολογισμό

Παρουσιάζοντας τη σειρά φθηνών ηλεκτρονικών ποδηλάτων

Αναζητάτε έναν οικονομικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να μετακινηθείτε ή να εξερευνήσετε το σε εξωτερικό χώρο? Μην ψάξετε πέρα από την επιλογή μας από φθηνά ηλεκτρονικά ποδήλατα. Κατανοούμε ότι η εύρεση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή μπορεί να είναι πρόκληση, γι’ αυτό έχουμε επιμεληθεί μια σειρά από οικονομικά φιλικές επιλογές που δεν θέτουν σε κίνδυνο την απόδοση ή την αντοχή.

Γιατί να επιλέξετε τα φτηνά μας ηλεκτρονικά ποδήλατα;

Όταν πρόκειται για ηλεκτρικά ποδήλατα, η προσιτή τιμή δεν πρέπει να σημαίνει συμβιβασμούς στην ποιότητα. Τα φθηνά ηλεκτρονικά μας ποδήλατα έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων, προσφέροντας μια ομαλή και αποτελεσματική οδήγηση χωρίς να σπάνε τα χρήματα. Να γιατί πρέπει να επιλέξετε τα ηλεκτρονικά μας ποδήλατα:

  • Αξιοπιστία: Τα φθηνά ηλεκτρονικά μας ποδήλατα είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν, χρησιμοποιώντας εξαρτήματα και υλικά υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά για τις καθημερινές σας μετακινήσεις ή τις περιπέτειες του Σαββατοκύριακου.
  • Απόδοση: Μην αφήσετε την τιμή να σας ξεγελάσει. Τα ηλεκτρονικά μας ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με ισχυρούς κινητήρες και μπαταρίες μεγάλης διάρκειας, εξασφαλίζοντας άνετη και αβίαστη οδήγηση κάθε φορά.
  • Πολυχρηστικότητα: Είτε χρειάζεστε ένα συμπαγές αναδιπλούμενο ηλεκτρονικό ποδήλατο για εύκολη αποθήκευση. ή ένα στιβαρό ποδήλατο βουνού για μονοπάτια εκτός δρόμου, έχουμε μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
  • Άνεση: Δίνουμε προτεραιότητα στην άνεση του αναβάτη, με ρυθμιζόμενα καθίσματα, εργονομικό τιμόνι. , και συστήματα ανάρτησης που απορροφούν χτυπήματα και κραδασμούς, παρέχοντας ομαλή και απολαυστική οδήγηση.
  • Στιλ: Τα φθηνά ηλεκτρονικά μας ποδήλατα δεν είναι μόνο λειτουργικά αλλά και κομψά. Επιλέξτε από μια γκάμα κομψών σχεδίων και ζωηρά χρωμάτων που θα κεντρίσουν τα βλέμματα όπου κι αν πάτε.

Εξερευνήστε τη σειρά φθηνών ηλεκτρονικών ποδηλάτων μας

Τώρα που ξέρετε γιατί είναι τα φθηνά ηλεκτρονικά μας ποδήλατα. μια εξαιρετική επιλογή, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα μοντέλα που προσφέρουμε:

1. City Commuter E Bike

Ιδανικό για τους κατοίκους των πόλεων, το ποδήλατο commuter της πόλης μας προσφέρει έναν άνετο και αποτελεσματικό τρόπο πλοήγησης στους πολυσύχναστους δρόμους. Με ένα ελαφρύ πλαίσιο, ισχυρό μοτέρ και μπαταρία μεγάλης διάρκειας, μπορείτε να ξεπεράσετε την κυκλοφορία και να φτάσετε στον προορισμό σας σε χρόνο μηδέν.

2. Πτυσσόμενο E ποδήλατο

Αν σας απασχολεί ο χώρος, το πτυσσόμενο ηλεκτρονικό μας ποδήλατο είναι η ιδανική λύση. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το διπλώνετε και να το αποθηκεύετε εύκολα σε μικρά διαμερίσματα, γραφεία ή ακόμα και στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας. Μην αφήσετε το μέγεθός του να σας ξεγελάσει, ωστόσο, καθώς εξακολουθεί να είναι γεμάτο με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του.

3. Mountain E Bike

Για τους λάτρεις των εξωτερικών χώρων που λατρεύουν να περπατούν στα μονοπάτια, το ποδήλατο βουνού είναι απαραίτητο. Με στιβαρά ελαστικά, ισχυρή ανάρτηση και εξαιρετική πρόσφυση, μπορείτε να κατακτήσετε οποιοδήποτε έδαφος με ευκολία. Εξερευνήστε τη φύση και απολαύστε τη συγκίνηση των περιπέτειών εκτός δρόμου χωρίς να σπάσετε τα όριά σας.

Ζήστε τη χαρά της οδήγησης ενός ηλεκτρονικού ποδηλάτου

Η επένδυση σε ένα φτηνό ηλεκτρονικό ποδήλατο δεν σημαίνει συμβιβασμό στη χαρά και την άνεση της ποδηλασίας. Με τη γκάμα των οικονομικών επιλογών μας, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της ηλεκτρικής ποδηλασίας χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα, τις ταλαιπωρίες στο παρκάρισμα και το ακριβό κόστος καυσίμων. Αγκαλιάστε έναν πιο πράσινο και υγιεινό τρόπο μετακίνησης με τα φθηνά ηλεκτρονικά μας ποδήλατα. Είστε έτοιμοι να βρείτε το τέλειο φτηνό ηλεκτρονικό σας ποδήλατο; Περιηγηθείτε στη συλλογή μας σήμερα και αρχίστε να απολαμβάνετε την ελευθερία και τον ενθουσιασμό της ηλεκτρικής ποδηλασίας!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών