σκούτερ ελ εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής σκούτερ

Scooter EL – Το τέλειο ηλεκτρικό σκούτερ για τις αστικές μετακινήσεις

Παρουσιάζοντας το Scooter EL

Έχετε βαρεθεί να κάθεστε στην κίνηση ή να δυσκολεύεστε να βρείτε χώρο στάθμευσης σε πολυσύχναστες πόλεις; Μην ψάχνετε άλλο από το Scooter EL, το τέλειο ηλεκτρικό σκούτερ για τις αστικές μετακινήσεις. Με τον κομψό σχεδιασμό, τον ισχυρό κινητήρα και την μπαταρία μεγάλης διάρκειας, το Scooter EL προσφέρει μια βολική και φιλική προς το περιβάλλον λύση στις καθημερινές σας ανάγκες μεταφοράς.

Αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Το Scooter EL λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, καθιστώντας το μια καθαρή και πράσινη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά βενζινοκίνητα σκούτερ. Επιλέγοντας το Scooter EL, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα από το κόστος των καυσίμων, αλλά και μειώνετε το αποτύπωμα άνθρακα και συμβάλλετε σε ένα πιο υγιές και βιώσιμο μέλλον.

Ισχυρές επιδόσεις

Εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης, το Scooter EL προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση και κορυφαίες ταχύτητες, επιτρέποντάς σας να περιηγείστε στους δρόμους της πόλης με ευκολία. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε απλώς εξερευνάτε την πόλη, το Scooter EL εξασφαλίζει μια ομαλή και απολαυστική βόλτα κάθε φορά.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας; Με το Scooter EL, μπορείτε να αφήσετε πίσω αυτές τις ανησυχίες. Η προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου του παρέχει εκτεταμένη εμβέλεια, επιτρέποντάς σας να ταξιδέψετε έως και 40 μίλια με μία μόνο φόρτιση. Πείτε αντίο στο άγχος της εμβέλειας και γεια στην άνετη μετακίνηση.

Συμπαγές και φορητό

Η συμπαγής σχεδίαση του Scooter EL διευκολύνει τους ελιγμούς σε στενούς χώρους και την πλοήγηση στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Η ελαφριά κατασκευή και το αναδιπλούμενο τιμόνι του επιτρέπουν την εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για τους μετακινούμενους που πρέπει να συνδυάσουν το σκούτερ τους με άλλες μορφές μεταφοράς.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το Scooter EL είναι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών προβολέων LED, των πίσω φώτων και των φλας για διασφάλιση ορατότητας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Έρχεται επίσης με φρένα υψηλής απόκρισης και στιβαρό πλαίσιο για πρόσθετη σταθερότητα και έλεγχο.

Σχεδίαση φιλική προς το χρήστη

Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεσή σας, το Scooter EL διαθέτει έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες όπως έλεγχος ταχύτητας, παρακολούθηση στάθμης μπαταρίας και ρυθμίσεις φωτισμού. Το άνετο κάθισμα και το ρυθμιζόμενο τιμόνι του εξασφαλίζουν μια εξατομικευμένη και άνετη εμπειρία οδήγησης.

Συμπέρασμα

Απολαύστε την ελευθερία και την άνεση της ηλεκτρικής μετακίνησης με το Scooter EL. Με την αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση, την ισχυρή απόδοση, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις φιλικές προς το χρήστη χαρακτηριστικά, το Scooter EL είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αστικές σας περιπέτειες. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα και τα δεινά στάθμευσης και απολαύστε έναν πιο πράσινο και πιο ευχάριστο τρόπο να μετακινηθείτε στην πόλη.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών