αναδιπλούμενος ηλεκτρικός κύκλος εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής πτυσσόμενου ηλεκτρικού κύκλου

Ο βολικός και φιλικός προς το περιβάλλον αναδιπλούμενος ηλεκτρικός κύκλος

Αναζητάτε έναν βολικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μεταφοράς που να ταιριάζει εύκολα στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας; Μην ψάχνετε πέρα από τον αναδιπλούμενο ηλεκτρικό μας κύκλο. Με την πρωτοποριακή σχεδίαση και τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, αυτό το συμπαγές και ευέλικτο ποδήλατο είναι τέλειο για μετακινήσεις, εξερεύνηση και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Αβίαστη Μετακίνηση

Φανταστείτε να γλιστράτε αβίαστα στην κυκλοφορία, να παρακάμπτετε γεμάτα λεωφορεία και τρένα και να φτάσετε στον προορισμό σας ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Ο αναδιπλούμενος ηλεκτρικός μας κύκλος το κάνει πραγματικότητα. Με τον ηλεκτροκινητήρα του, μπορείτε να ταξιδεύετε αβίαστα με ταχύτητες έως και 20 μίλια την ώρα, κάνοντας την καθημερινή σας μετακίνηση πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη. Και όταν συναντάτε λόφους ή δύσκολο έδαφος, ενεργοποιήστε απλώς τη λειτουργία ηλεκτρικής υποβοήθησης για να ξεπεράσετε αβίαστα κάθε εμπόδιο. Πείτε αντίο στις ιδρωμένες βόλτες και γεια σε μια διαδρομή χωρίς άγχος.

Συμπαγές και φορητό

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του αναδιπλούμενου ηλεκτρικού μας κύκλου είναι ο συμπαγής και φορητός σχεδιασμός του. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να διπλώσετε το ποδήλατο σε ένα μικρό μέγεθος που χωράει εύκολα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, κάτω από το γραφείο σας στη δουλειά ή σε ένα μικρό διαμέρισμα. Μην ανησυχείτε πια για την εύρεση μιας ασφαλούς θέσης στάθμευσης ή την οδήγηση γύρω από ένα βαρύ ποδήλατο. Είτε είστε συχνός ταξιδιώτης, κάτοικος πόλης ή κάποιος με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, ο αναδιπλούμενος ηλεκτρικός μας κύκλος είναι η τέλεια λύση. Είναι ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και μπορεί να αποθηκευτεί άνετα ακόμα και στον πιο μικρό χώρο.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Ανησυχείτε για το αποτύπωμα άνθρακα; Ο αναδιπλούμενος ηλεκτρικός μας κύκλος είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς. Επιλέγοντας να οδηγείτε το ηλεκτρικό μας ποδήλατο, μειώνετε την εξάρτησή σας από ορυκτά καύσιμα και συμβάλλετε στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Είναι ένα μικρό βήμα που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Επιπλέον, ο αναδιπλούμενος ηλεκτρικός μας κύκλος τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Απλώς συνδέστε το όταν δεν οδηγείτε και θα είστε έτοιμοι να πάτε ξανά σε χρόνο μηδέν. Είναι ένας οικονομικά αποδοτικός και βιώσιμος τρόπος ταξιδιού.

Άνεση και άνεση

Όσον αφορά την άνεση και την ευκολία, ο αναδιπλούμενος ηλεκτρικός μας κύκλος δεν απογοητεύει. Διαθέτει άνετη σέλα, ρυθμιζόμενο τιμόνι και ελαστικά που απορροφούν τους κραδασμούς για να εξασφαλίσει μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση. Ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει ώθηση όταν τον χρειάζεστε, κάνοντας τη βόλτα σας ακόμα πιο άνετη. Με τα διαισθητικά χειριστήρια και την ευανάγνωστη οθόνη του, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την ταχύτητα, την απόσταση που διανύσατε και το επίπεδο της μπαταρίας σας. Και με τα ενσωματωμένα φώτα LED, μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συμπέρασμα

Ο αναδιπλούμενος ηλεκτρικός μας κύκλος είναι ο τέλειος συνδυασμός ευκολίας, φορητότητας και φιλικότητας προς το περιβάλλον. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε εξερευνάτε την πόλη σας, αυτό το συμπαγές και ευέλικτο ποδήλατο θα κάνει το ταξίδι σας αβίαστο και ευχάριστο. Ζήστε την ελευθερία και την ευκολία του αναδιπλούμενου ηλεκτρικού μας κύκλου σήμερα και γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας οικολογικών μετακινούμενων. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα, τις ταλαιπωρίες στο παρκάρισμα και το ακριβό κόστος καυσίμων. Αγκαλιάστε έναν πιο πράσινο και πιο βιώσιμο τρόπο ταξιδιού.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών