μονότροχο σκούτερ εργοστάσιο χονδρικής

κατασκευαστής μονότροχων σκούτερ

The Ultimate Single Wheel Scooter – Επανάσταση στις μετακινήσεις σας

Παρουσιάζοντας το μέλλον των αστικών μεταφορών – το σκούτερ με έναν τροχό. Αυτός ο καινοτόμος και πρωτοποριακός τρόπος μεταφοράς φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαστε, καθιστώντας τον ταχύτερο, πιο αποτελεσματικό και απίστευτα διασκεδαστικό.

Ζήστε την Ελευθερία

Με τον κομψό και συμπαγή σχεδιασμό του, το μονότροχο σκούτερ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης που συνδυάζει τη συγκίνηση του skateboard με την άνεση ενός ηλεκτρικού σκούτερ. Είτε κάνετε φερμουάρ στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης είτε γλιστράτε κατά μήκος γραφικών μονοπατιών του πάρκου, αυτό το θαύμα με έναν τροχό θα ανεβάσει τις μετακινήσεις σας στο επόμενο επίπεδο.

Απαράμιλλη απόδοση

Μην αφήσετε το λεπτό προφίλ του να σας ξεγελάσει – το σκούτερ με έναν τροχό είναι γεμάτο δύναμη. Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, σας οδηγεί αβίαστα προς τα εμπρός με τελική ταχύτητα έως και 15 μίλια την ώρα. Πείτε αντίο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και γεια σε μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική μετακίνηση. Χάρη στην προηγμένη γυροσκοπική τεχνολογία του, το μονότροχο σκούτερ προσφέρει απαράμιλλη σταθερότητα και έλεγχο. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος αναβάτης, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και εντολές καθώς περιηγείστε στην πόλη.

Εύκολο στη χρήση

Σχεδιασμένο με γνώμονα την απλότητα, το σκούτερ με έναν τροχό είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Τα έξυπνα χειριστήρια του σάς επιτρέπουν να επιταχύνετε, να επιβραδύνετε και να κατευθύνετε με μια μικρή αλλαγή στο σωματικό σας βάρος. Με λίγη εξάσκηση, θα γλιστράτε στους δρόμους σαν επαγγελματίας. Ανησυχείτε μήπως τελειώσει η μπαταρία; Μην είσαι. Το μονότροχο σκούτερ διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης διάρκειας που παρέχει αυτονομία έως και 20 μίλια με μία μόνο φόρτιση. Επομένως, είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε εξερευνάτε την πόλη, μπορείτε να βασιστείτε στο αξιόπιστο μονότροχο σκούτερ σας για να σας πάει εκεί που θέλετε.

Κομψό και κομψό

Όχι μόνο το σκούτερ με έναν τροχό είναι απίστευτα λειτουργικό, αλλά είναι επίσης ένα κομψό αξεσουάρ. Ο κομψός και φουτουριστικός σχεδιασμός του είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει τα βλέμματα καθώς περνάτε με φερμουάρ. Επιλέξτε από μια σειρά από ζωντανά χρώματα και προσαρμόστε το σκούτερ σας για να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σκούτερ με έναν τροχό είναι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας για να εξασφαλίσει μια ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Από τα ενσωματωμένα φώτα LED για βελτιωμένη ορατότητα έως ένα σύστημα πέδησης με απόκριση, μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι. Επιπλέον, το μονότροχο σκούτερ είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροζωία. Μπορεί να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινής μετακίνησης και είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί.

Λάβετε μέρος στην Επανάσταση ενός τροχού

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τις μετακινήσεις σας και να συμμετάσχετε στην επανάσταση με έναν τροχό; Ανακαλύψτε τη συγκίνηση και την άνεση του σκούτερ με ένα τροχό και ζήστε την αστική μεταφορά όπως ποτέ άλλοτε. Πείτε αντίο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και γεια σε έναν πιο γρήγορο, πιο πράσινο και πιο συναρπαστικό τρόπο μετακίνησης. Επενδύστε στο μέλλον σας και κάντε την καθημερινή σας μετακίνηση περιπέτεια με το σκούτερ με ένα τροχό. Παραγγείλετε το δικό σας σήμερα και αρχίστε να απολαμβάνετε την ελευθερία των αβίαστων και συναρπαστικών βόλτων.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών