Ηλεκτρικό ποδήλατο 3 τροχών εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ηλεκτρικών ποδηλάτων 3 τροχών

Εξερευνήστε την ελευθερία και τη διασκέδαση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου 3 τροχών

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια απολαμβάνοντας την άνεση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου 3 τροχών; Μην ψάχνετε άλλο! Τα καινοτόμα και αξιόπιστα ηλεκτρικά μας ποδήλατα έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Απελευθερώστε τη δύναμη της ηλεκτρικής κινητικότητας

Με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα με 3 τροχούς, μπορείτε να πλοηγηθείτε αβίαστα στους δρόμους της πόλης, στις προαστιακές γειτονιές ή στα γραφικά μονοπάτια. Με έναν αξιόπιστο ηλεκτροκινητήρα, αυτά τα ποδήλατα προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό ταχύτητας, σταθερότητας και άνεσης. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε κάνετε δουλειές είτε απλώς εξερευνάτε την υπέροχη ύπαιθρο, τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα παρέχουν μια βολική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεταφορές. Πείτε αντίο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και γεια σε έναν πιο πράσινο τρόπο μετακίνησης.

Βιώστε απαράμιλλη σταθερότητα

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου 3 τροχών είναι η ανώτερη σταθερότητά του. Οι δύο τροχοί μπροστά και ο μονός τροχός πίσω παρέχουν μια σταθερή και ισορροπημένη βάση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Αυτή η σταθερότητα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για άτομα που μπορεί να δυσκολεύονται να διατηρήσουν την ισορροπία σε ένα παραδοσιακό ποδήλατο. Είτε είστε ηλικιωμένος που αναζητά έναν ασφαλή τρόπο μεταφοράς είτε κάποιος με κινητικές προκλήσεις, τα ηλεκτρικά ποδήλατα 3 τροχών μας προσφέρουν την τέλεια λύση.

Απολαύστε την άνεση της ηλεκτρικής ενέργειας

Οι εποχές των εξαντλητικών ανηφορικών αναρριχήσεων ή των αντίξοων ανέμων έχουν περάσει. Με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα, μπορείτε να κατακτήσετε αβίαστα οποιοδήποτε έδαφος ή εμπόδιο στο δρόμο σας. Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας παρέχει ώθηση στην ταχύτητα και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε με ευκολία ακόμη και τις πιο απότομες ανηφόρες. Ανησυχείτε μήπως τελειώσει η μπαταρία; Μην είσαι! Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες μεγάλης διάρκειας που παρέχουν άφθονη ισχύ για εκτεταμένες βόλτες. Επιπλέον, με την επιλογή χειροκίνητου πετάλι, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη δύναμή σας όταν χρειάζεται.

Άνετη και εργονομική σχεδίαση

Κατανοούμε ότι η άνεση είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται να απολαύσετε τη βόλτα σας. Γι’ αυτό τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα με 3 τροχούς έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεσή σας. Από τα ρυθμιζόμενα καθίσματα μέχρι τα εργονομικά τιμόνια, κάθε πτυχή των ποδηλάτων μας είναι προσεκτικά κατασκευασμένη για να εξασφαλίσει μια άνετη και απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με συστήματα ανάρτησης που απορροφούν κραδασμούς και κραδασμούς, ενισχύοντας περαιτέρω την άνεσή σας σε διάφορα εδάφη. Πείτε αντίο στους πόνους των μυών και γεια σε μια ομαλή και ευχάριστη βόλτα.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα 3 τροχών είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία τους. Εξοπλίζουμε επίσης τα ποδήλατά μας με βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αξιόπιστα φρένα και φωτεινά φώτα LED, για να βελτιώσουμε την ορατότητα και τον έλεγχό σας στο δρόμο. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν και να υπερβαίνουν τα βιομηχανικά πρότυπα, δίνοντάς σας ήσυχο μυαλό γνωρίζοντας ότι οδηγείτε ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα.

Λάβετε μέρος στην επανάσταση του ηλεκτρικού ποδηλάτου

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την ελευθερία και τη διασκέδαση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου με 3 τροχούς; Γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας των λάτρεις των ηλεκτρικών ποδηλάτων και ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο τρόπο για να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας. Είτε είστε έμπειρος ποδηλάτης είτε είστε νέος στην ποδηλασία, τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα 3 τροχών είναι κατάλληλα για αναβάτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής κινητικότητας ενώ θα απολαύσετε! Κάντε το πρώτο βήμα προς έναν πιο συναρπαστικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μεταφοράς. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας με ηλεκτρικά ποδήλατα με 3 τροχούς σήμερα και ξεκινήστε την περιπέτειά σας με το ηλεκτρικό ποδήλατο!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών