Ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών εργοστάσιο χονδρικής

Κατασκευαστής ηλεκτρικού ποδηλάτου 26 ιντσών

Ετοιμαστείτε να οδηγήσετε με το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών

Ζήστε την ελευθερία του ηλεκτρικού ποδηλάτου 26 ιντσών

Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις ποδηλατικές σας περιπέτειες στο επόμενο επίπεδο; Μην κοιτάξετε πέρα από το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών. Με τον ισχυρό κινητήρα και την κομψή σχεδίασή του, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι τέλειο για αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων.

Αβίαστη ιππασία

Αποχαιρετήστε τις επίπονες ανηφόρες και τις μεγάλες μετακινήσεις. Το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που σας παρέχει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να κατακτήσετε οποιοδήποτε έδαφος. Είτε πλοηγείστε στους δρόμους της πόλης είτε εξερευνάτε μονοπάτια εκτός δρόμου, αυτό το ποδήλατο θα σας οδηγήσει αβίαστα στον προορισμό σας.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα; Μην είσαι. Το ηλεκτρικό μας ποδήλατο 26 ιντσών είναι εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας που μπορεί να σας μεταφέρει σε μεγάλες βόλτες χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση. Με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 50 μίλια, διασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να συντομεύσετε την περιπέτειά σας.

Άνετο και κομψό

Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεσή σας, το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών διαθέτει γεμισμένη σέλα και εργονομικό τιμόνι, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε με άνεση για πολλές ώρες. Η κομψή και μοντέρνα σχεδίαση του ποδηλάτου είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει τα βλέμματα όπου κι αν πάτε. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε εξερευνάτε την υπέροχη ύπαιθρο, θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε υπέροχα σε αυτό το κομψό ηλεκτρικό ποδήλατο.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστα δισκόφρενα που παρέχουν εξαιρετική ισχύ ακινητοποίησης, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά. Το ποδήλατο διαθέτει επίσης φωτεινά φώτα LED, που σας κάνουν ορατούς στους άλλους χρήστες του δρόμου, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Βολικό και ευέλικτο

Ψάχνετε για ένα ποδήλατο που μπορεί να συμβαδίσει με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας; Το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών είναι ιδανικό για εσάς. Έρχεται με ενσωματωμένη θύρα USB, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας εν κινήσει. Το ποδήλατο διαθέτει επίσης μια βολική θήκη αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα απαραίτητα μαζί σας όπου κι αν οδηγείτε.

Εύκολο στη χρήση

Μην ανησυχείτε αν είστε νέος στα ηλεκτρικά ποδήλατα. Το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη. Έρχεται με έναν απλό πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ταχύτητα και να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας με ευκολία. Με λίγα μόνο κλικ, θα είστε έτοιμοι να βγείτε στο δρόμο και να απολαύσετε την ελευθερία της ηλεκτρικής ποδηλασίας.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας το ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών, όχι μόνο βελτιώνετε τη ζωή σας αλλά βοηθάτε και το περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα παράγουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, καθιστώντας τα έναν βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μεταφοράς. Λάβετε μέρος στην πράσινη επανάσταση και μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα με αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον ποδήλατο.

Ξεκινήστε την ηλεκτρική σας περιπέτεια σήμερα

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο 26 ιντσών. Ζήστε τη συγκίνηση της αβίαστης οδήγησης, την άνεση μιας μπαταρίας μεγάλης διάρκειας και την άνεση ενός κομψού σχεδιασμού. Είτε είστε έμπειρος ποδηλάτης είτε αρχάριος, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ο τέλειος σύντροφος για την επόμενη περιπέτειά σας. Ετοιμαστείτε να οδηγήσετε και απολαύστε την ελευθερία του ηλεκτρικού ποδηλάτου 26 ιντσών.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών