ηλεκτρικό μοτοποδήλατο για ενήλικες street legal χονδρικής

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο για ενήλικες δρόμος νομικός κατασκευαστής

Ηλεκτρικό μοτοποδήλατο για ενήλικες – Νόμιμη και φιλική προς το περιβάλλον οδός

Παρουσιάζοντας το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο Street Legal για ενήλικες

Έχετε βαρεθεί να κάθεστε στην κίνηση, να ξοδεύετε μια περιουσία στο φυσικό αέριο και να συνεισφέρετε στον αέρα ρύπανση? Μην ψάχνετε άλλο! Το νόμιμο ηλεκτρικό μοτοποδήλατο μας για ενήλικες είναι η τέλεια λύση για τις καθημερινές σας μετακινήσεις ή τις χαλαρές σας βόλτες. Με την κομψή σχεδίασή του, τον ισχυρό κινητήρα και τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά του, θα γυρίζετε τα κεφάλια σας ενώ θα μειώνετε το αποτύπωμα άνθρακα.

Συνδυασμός απόδοσης και ισχύος

Το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα υψηλής απόδοσης που προσφέρει τόσο απόδοση όσο και ισχύ. Με τελική ταχύτητα [εισαγωγή κορυφαίας ταχύτητας], θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση χωρίς κόπο. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ομαλή και αθόρυβη οδήγηση, εξασφαλίζοντας μια άνετη εμπειρία στο δρόμο. Όχι μόνο το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα, αλλά έχει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να ταξιδέψετε έως και [εισαγάγετε εμβέλεια] μίλια, ανάλογα με το έδαφος και τις συνθήκες οδήγησης. Πείτε αντίο σε συχνές στάσεις στο βενζινάδικο και γεια στα αδιάκοπα ταξίδια.

Street Legal and Safe

Το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο είναι πλήρως νόμιμο στο δρόμο, που σημαίνει ότι μπορείτε να το οδηγείτε σε δημόσιους δρόμους χωρίς νομικές ανησυχίες. Πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των φώτων, των καθρεπτών και της κόρνας. Με το αξιόπιστο σύστημα πέδησης και την απόκριση του χειρισμού, μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι έχετε τον έλεγχο. Κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας, γι’ αυτό και το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο συνοδεύεται από προαιρετικά αξεσουάρ ασφαλείας. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε κράνος, ανακλαστικό εργαλείο και κλειδαριά για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας και την ασφάλεια του μοτοποδηλάτου σας όταν είναι σταθμευμένο.

Φιλικές προς το περιβάλλον Μεταφορές

Επιλέγοντας το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο, δεν επωφελείτε μόνο τον εαυτό σας αλλά και το περιβάλλον. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο, το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο παράγει μηδενικές εκπομπές ρύπων, συμβάλλοντας στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Μπορείτε να οδηγείτε με καθαρή συνείδηση, γνωρίζοντας ότι έχετε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη. Εκτός από το ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο είναι επίσης οικονομικό. Η φόρτιση της μπαταρίας κοστίζει μόνο ένα κλάσμα από αυτό που θα ξοδεύατε για βενζίνη, εξοικονομώντας χρήματα μακροπρόθεσμα. Με τις αυξανόμενες τιμές των καυσίμων, το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο προσφέρει μια βιώσιμη και προσιτή λύση μεταφοράς.

Άνεση και άνεση

Κατανοούμε ότι η άνεση είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά για μεγαλύτερες διαδρομές. Γι’ αυτό το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο έχει σχεδιαστεί με άνετο κάθισμα και ρυθμιζόμενο τιμόνι, επιτρέποντάς σας να βρείτε την τέλεια θέση οδήγησης. Το μοτοποδήλατο διαθέτει επίσης άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα υπάρχοντά σας μαζί σας. Η φόρτιση του ηλεκτρικού μοτοποδηλάτου σας είναι παιχνιδάκι. Απλώς συνδέστε το σε οποιαδήποτε τυπική πρίζα και θα φορτιστεί πλήρως σε [εισαγάγετε χρόνο φόρτισης]. Μπορείτε να το φορτίσετε άνετα στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιονδήποτε δημόσιο σταθμό φόρτισης.

Συμπέρασμα

Με το νόμιμο ηλεκτρικό μοτοποδήλατο δρόμου για ενήλικες, μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία του ανοιχτού δρόμου ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις. Πείτε αντίο στα οχήματα με αέρια και γεια σε έναν καθαρότερο, πιο αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς. Ζήστε τη συγκίνηση της οδήγησης με το ηλεκτρικό μας μοτοποδήλατο σήμερα και γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας των περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένων μετακινούμενων.

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών