ηλεκτρικά σκούτερ για ενήλικες με κάθισμα εργοστάσιο χονδρικής

ηλεκτρικά σκούτερ για ενήλικες με κατασκευαστή καθισμάτων

Ηλεκτρικά σκούτερ για ενήλικες με κάθισμα

Ανακαλύψτε το τέλειο ηλεκτρικό σκούτερ για ενήλικες με κάθισμα

Αναζητάτε έναν βολικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να μετακινηθείτε στην πόλη; Μην κοιτάξετε πέρα από τη σειρά ηλεκτρικών σκούτερ μας για ενήλικες με καθίσματα. Σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, το στυλ και τη λειτουργικότητα, αυτά τα σκούτερ είναι η τέλεια λύση για ενήλικες που θέλουν να απολαύσουν μια ομαλή και αβίαστη οδήγηση.

Άνετος και εργονομικός σχεδιασμός

Τα ηλεκτρικά μας σκούτερ για ενήλικες με καθίσματα είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την άνεσή σας. Ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι μπορείτε να οδηγείτε για μεγάλες περιόδους χωρίς καμία ενόχληση. Το γεμισμένο κάθισμα παρέχει εξαιρετική στήριξη και αντικραδασμική προστασία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια άνετη οδήγηση ακόμα και σε ανώμαλους δρόμους. Το ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος διασφαλίζει ότι οι αναβάτες όλων των υψών μπορούν να βρουν την τέλεια θέση τους.

Ισχυρή και αποδοτική απόδοση

Εξοπλισμένα με ισχυρούς κινητήρες και μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας, τα ηλεκτρικά μας σκούτερ προσφέρουν ομαλή και αποδοτική απόδοση. Με τελική ταχύτητα έως και 25 mph, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στην κυκλοφορία και να φτάσετε στον προορισμό σας σε χρόνο μηδέν. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας διασφαλίζει ότι μπορείτε να καλύψετε μεγάλες αποστάσεις χωρίς να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από ρεύμα. Επιπλέον, το αναγεννητικό σύστημα πέδησης συμβάλλει στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μετατρέποντας την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Τα ηλεκτρικά μας σκούτερ για ενήλικες με καθίσματα είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή οδήγηση. Το στιβαρό πλαίσιο και η ανθεκτική κατασκευή παρέχουν σταθερότητα και στήριξη, ενώ τα εμπρός και πίσω φώτα αυξάνουν την ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα φρένα υψηλής απόκρισης προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη ισχύ ακινητοποίησης, δίνοντάς σας ήσυχο μυαλό κατά τη διάρκεια της βόλτας σας.

Βολικά και φιλικά προς τον χρήστη

Τα ηλεκτρικά μας σκούτερ έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την καθημερινή σας μετακίνηση χωρίς προβλήματα. Με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και εύχρηστα χειριστήρια, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις και να προσαρμόσετε την ταχύτητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η ενσωματωμένη οθόνη LCD παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως ταχύτητα, διάρκεια μπαταρίας και διανυθείσα απόσταση. Επιπλέον, ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, καθιστώντας το ιδανικό για κατοίκους αστικών περιοχών με περιορισμένο χώρο.

Μεταφορά φιλική προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό σκούτερ για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αυτά τα σκούτερ παράγουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και συμβάλλοντας στην καθαρότερη ποιότητα του αέρα. Πείτε αντίο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση και στη μεγάλη αναμονή για τα μέσα μαζικής μεταφοράς – με ένα ηλεκτρικό σκούτερ, μπορείτε να κάνετε φερμουάρ στους δρόμους της πόλης και να φτάσετε στον προορισμό σας με ευκολία.

Συμπέρασμα

Ζήστε τη χαρά της εύκολης και φιλικής προς το περιβάλλον μεταφοράς με τη σειρά ηλεκτρικών σκούτερ μας για ενήλικες με καθίσματα. Με την άνετη σχεδίασή τους, τις ισχυρές επιδόσεις και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αυτά τα σκούτερ είναι η τέλεια επιλογή για ενήλικες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Πείτε αντίο στο μποτιλιάρισμα και γεια σε μια βολική και απολαυστική βόλτα!

Ποιότητα

προσαρμοσμένος ισχυρός κινητήρας: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w κ.λπ. Μέγιστη ταχύτητα: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h και ούτω καθεξής. Μπαταρία: 10ah 12ah 13ah 20ah 30ah 40ah 50ah μπαταρία λιθίου για επιλογή. Χιλιόμετρα: 15km έως 120km εξαρτάται από το αίτημά σας. Φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου ή αστικού δρόμου, 8, 10, 12, 14 και άλλα μεγέθη τροχών.

Χονδρική τιμή ηλεκτρικών σκούτερ

Η καλύτερη τιμή χονδρικής από την China Rooder εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ.

Παράδοση

Η παράδοση 7-60 ημερών εξαρτάται από τα μοντέλα και τις ποσότητες.

Εγγύηση Escooter

12 μήνες εγγύηση για χειριστήριο, μοτέρ και φορτιστή, 6 μήνες για μπαταρία, φώτα, ελαστικά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα.

Πιστοποιητικά ηλεκτρικών σκούτερ

Πιστοποιητικά CE FCC ROHS, επίσης έχουμε πιστοποιήσεις MSDS, UN38.3 και μεταφορών.

Βίντεο

Περιήγηση στο εργοστάσιο

Ηλεκτρικά σκούτερ

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Citycoco

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά σκούτερ Rooder

Βίντεο YouTube — Ηλεκτρικά ποδήλατα Rooder

Βίντεο YouTube–Rooder City coco

Βίντεο YouTube–Ανταλλακτικά ηλεκτρικών σκούτερ και αντιμετώπιση προβλημάτων

Hot Tags:

escooter

city coco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

citycoco scooter

citycoco hm8

ηλεκτρικό σκούτερ μεγάλης εμβέλειας

εργοστάσιο ηλεκτρικών σκούτερ

Συλλογή:

ηλεκτρικά σκούτερ

εργοστάσιο citycoco

ηλεκτρικά ποδήλατα

ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

το καλύτερο σκούτερ για ενήλικες

σκούτερ με μεγάλο τροχό

ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου

Ηλεκτρικό σκούτερ 3 τροχών

Κατηγορίες:

κατασκευαστής ηλεκτρικών σκούτερ

κατασκευαστής coco πόλης

προμηθευτής ηλεκτρικών ποδηλάτων

εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

εξαρτήματα ηλεκτρικών σκούτερ

citycoco scooter

ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

σκούτερ κινητικότητας

Electric Scooter Manufacturer

Ειδήσεις:

ηλεκτρικό σκούτερ

citycoco

ηλεκτρικό ποδήλατο

ηλεκτρική μοτοσικλέτα

elektroroller chopper

city coco

citycoco chopper

καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ

 

Αγοράστε τα κορυφαία 10 Ηλεκτρικά σκούτερ στο διαδίκτυο: https://www.ronzlla.com/

 

Επικοινωνήστε με τον αριθμό Whatsapp του κατασκευαστή ηλεκτρικών σκούτερ —

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε την καλύτερη τιμή για μαζική παραγγελία!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών